Gyász

2023.06.06. 09:07

Gyászhírek, június 6.

Fájó szívvel emlékezünk drága nagymamánkra, MUNDRUȚ ROZÁLIÁRA (Rév), aki egy éve távozott közülünk. Emléked örökké megőrizzük. Unokáid, Csaba, Zsolt és Levente.

*

Mély öröm éri majd a hív szolgát,/Aki híven vitte véghez itt dolgát./ Bemegy az égi Szent gyülekezetbe,/ Itt marad neve és emlékezete. DÁNIELISZ ENDRE tanár Szívünk fájdalmával búcsúzunk bátyámtól, ki örökre behunyta szemét. Húgod és keresztgyermekeid.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki DÁNIELISZ ENDRE családjának, szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

MINDNYÁJUNKNAK ÉLETED PÉLDA VOLT, EMLÉKED RAGYOG, MINT FÉNYES CSILLAG. Fájdalommal, de az Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, tisztelték és szerették, hogy a drága Tanár Úr, DÁNIELISZ ENDRE 2023. június 1-én hosszú, de türelemmel viselt betegség után, 98 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Szívünkben mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett testvértől, keresztapától, nagybácsitól. Emléke szívünkben örökké él. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem a szeretett testvérre, NÉMETI ANDRÁSRA, akit 8 éve ragadott el a kegyetlen halál. Hívták, hát elment, nem köszönt senkinek./ Neki már nem fogja a kezét soha senki meg./ Könnyeim letörlöm, ha felnézek az égre,/ Gondolatban velem van a drága testvérem./ Üres lett minden, nagyon fáj hiánya,/ Nem feledjük őt, így nem élt hiába. Szívemben örökké élni fogsz, nyugodj békében!Örökké bánatos nővére és annak családja.

*
Szívünkben fájdalommal, lelkünkben szomorúsággal emlékezünk a szeretett fiúra, testvérre, NÉMETI ANDRÁSRA, aki 8 éve már, hogy nincs közöttünk. „Csillog a könny a szememben,/ Emléked őrzöm a szívemben./ Hiányod fáj, mindig várlak,/ Lelkem megöli a bánat./ Tudom, nem jössz, messze mentél,/  Hideg földben megpihentél./ Gyertyát gyújtok, sercegve ég,/ Lobban a lángja, csillagként élsz.” Nyugodj békében, drága lélek! Míg élünk, soha nem feledünk. Örökké bánatos édesapja, András és testvére, István.

*

Égi Atyám, halld meg imám,/ Fájdalmamban adjál erőt./Kit szerettem, messze vitted,/ Fenn a mennyben áldd meg őt! Fájó szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt apára, apósra, nagyapára, déditatára, ID. KÁDÁR JÓZSEFRE (élt 80 évet). Virágerdő sűrűjében/ Pihen egy szív csendesen,/ Rég nem dobban családjáért,/ Messze vitted, Istenem./ Várjuk, egyre várjuk őt,/ Hátha egyszer ott áll az ajtónk előtt./ Aztán a valóság ránk szakad,/ Lelkünk tovább fáj a kín alatt./ Őrködj sírja felett, drága Istenem,/ Hogy a te oltalmad alatt pihenjen csendesen! Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a nyolc éve elhunyt ID. ERDEI SÁNDORRA (Ottomány). „Minden mulandó ezen a világon,/ Mint a harmat a letört virágon./ Csak egy van, ami a sírig vezet,/ Szívünkben az örök emlékezet.” Lánya, Éva és családja.

*

„Fáradtságom adom az esti árnynak,/ Színeimet vissza a szivárványnak./ Megnyugvásom a tiszta, csöndes égnek,/ Mosolygásom az őszi verőfénynek.” (Reményik Sándor) BURKAS LIVIUSZ, FAZECAȘ IOAN ANDREI, REȘTEA NICOLETA SOFIA MARIA, FLORIAN IOAN VASILE, LUKÁCS GÉZA JÓZSEF, CRISTEA MARIA, CRISTEA SORIN HORAȚIU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Non-Stop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában