Gyász

2023.06.02. 07:12

Gyászhírek, június 2.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Sebestyén családnak, drága szerettük, SEBESTYÉN JULIANNA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében. A Nagyvárad-Velencei Katolikus Egyházközség nevében.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára, NYÍRI ERZSÉBETRE (Bihardiószeg), akinek jóságos szíve ma 7 éve szűnt meg dobogni. Soha el nem múló szeretettel hordozzuk emlékét szívünkben. A bánatos család.

*
Ezúton köszönetünket nyilvánítjuk mindenkinek, akik személyes jelenlétükkel vagy lélekben enyhíteni igyekeztek a drága feleség, édesanya és anyós, HAVRAN ÁGNES elvesztése miatt érzett fájdalmunkat. Isten nyugosztalja.

*

Tíz éve a szomorú napnak, amikor KÉMENES BÉLA, a drága férj, apa, nagyapa eltávozott közülünk. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk rá. Szerető családja, a Kémenes család. „Maroknyi székely porlik, mint a szikla.”

*

Összetört szívvel, szomorúan emlékezünk a két éve elhunyt drága fiamra, RÁPÓTI ATTILÁRA. Drága fiam, hiányzol nagyon. Életed elszállt, mint a virágillat, de emléked ragyog, mint a fényes csillag. Nyugodj békében! Szeretettel emlékeznek rád, Attilám: édesanyád, öcséd, Zoli, húgod, Ildikó és a gyerekek, Richárd, Tamás és a keresztfiad, Levente. „A szeretet soha el nem fogy.”

*

Szívem legmélyebb fájdalmával, soha el nem múló szeretettel emlékezem a legdrágább édesanyára, MORAR KATALINRA, aki négy éve, életének 87. évében megtért Teremtőjéhez. Amikor kialszik egy láng, újra gyújtod mindig, amikor kialszik egy élet, siratod mindig. Nincs olyan nap, hogy ne gondoljak rád. Nem tudod, milyen üres nélküled a világ. Érted hulló könnyeim soha el nem múlnak, a jó Isten adjon neked örök nyugodalmat. Szerető lányod, Rózsika.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 4 éve elhunyt, szerető férjre, édesapára, apósra és nagyapára, IFJ. BUCSIÁS JÓZSEFRE (Mezőtelegd). Az idő múlik, feledni nem lehet. Szívünkben őrizzük drága emlékedet. A szerető család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, dédapára, BIROGA JÓZSEFRE (Bihardiószeg) halálának 4. évfordulóján. „A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt, de szívünkben örökké velünk maradsz.” A gyászoló család.

*

A Margittai Líceum 1972/1973-ban végzett IV. D osztályának volt tanulói ma ötvenéves találkozóra gyűlnek össze. Szeretettel emlékezünk volt osztálytársainkra, akik már nem lehetnek velünk: BÁLINT SÁNDOR, BARÁT ZOLTÁN-VALÉR, BORZÁSI GYULA, GÁZMÁR IMRE, KISS ERNŐ, NAGY IBOLYA-ÉVA, SÓLYOM FERENC-OTTÓ, TATÁR ISTVÁN, valamint PAPP GÉZA osztályfőnökünkre és elhunyt tanárainkra. Emlékük legyen áldott!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában