Programajánló

2023.06.05. 12:48

Ékszerfesztivált szerveznek Váradon

Forrás: Facebook/Casa Darvas-La Roche

Fotó: NoiDoiSiBob

Erdon-összeállítás

ART Jewelry Festival címmel kézműves ékszerekből nyílik kiállítás június 7–11. között a váradi Darvas–La Roche-házban és a neológ zsinagógában. A fesztivál húsz ország több mint negyven ékszertervezőjét vonultatja fel. A szervezők közleménye szerint a tervezők egyedi technikával készült kiegészítőket mutatnak be a közönségnek. A kiállítás mellett a rendezvény keretében lesznek ékszerbemutatók, műhelyek, kiállítások, élőzene, fotópályázat, jótékonysági árverés a nagyváradi sclerosis multiplex központ javára. Az ékszergála során minden résztvevő egy öt darabból álló kollekciót mutat be. A fesztiválon Örményországból, Argentínából, Belgiumból, Csehországból, a Moldáv Köztársaságból, Portugáliából, Kazahsztánból, Magyarországról, Spanyolországból, Észtországból, Norvégiából, Kelet-Timorból, Grúziából, Franciaországból, Ukrajnából, Bulgáriából, Lengyelországból, Izraelből, Olaszországból és Romániából érkeznek ékszertervezők. Az ART Jewelry Festival hivatalos partnere a Bihar megyei Műemlékvédelmi Alapítvány (Oradea Heritage).
Az esemény programja: június 7., neológ zsinagóga: 19 óra – fotókiállítás, ékszerbemutató, jótékonysági rendezvény. Június 8., Darvas–La Roche-ház: 18 óra – az ékszerkiállítás megnyitója, 19 óra – ékszerbemutató. Június 9., Darvas–La Roche-ház: 11–16 óra között gyöngyfűző műhely, 19 óra – ékszerbemutató. Június 10., Darvas–La Roche-ház: 11–16 óra között gyöngyfűző műhely. Június 11., Darvas–La Roche-ház: 11–16 óra között gyöngyfűző műhely, 19 óra gálaest, a résztvevők díjazása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában