Aktív pihenés

2023.06.23. 08:15

Családi torna Vári Nagy Mónikával

Egy kis mozgással indul a Szent László Napok zárónapja: Vári Nagy Mónika azt ígéri, mindenki a saját edzettségi szintjéhez megfelelő opciókat kap a családi tornán, a lényeg az együttlét. Időpont: június 25., vasárnap, 9 óra. Helyszín: nagyváradi vár, Fejedelmi udvar.

Az edzés során váltakoznak az energetizáló, frissítő, dinamikus és a pihentető-nyújtó, relaxáló gyakorlatsorok, különböző nehézségi fokokkal. A torna után Vári Nagy Mónika szerint egyszerre lehet majd érezni felpezsdülést, kellemes fáradtságot és ellazulást. A légzőgyakorlatok gondoskodnak arról, hogy a test minden szövetébe eljusson az oxigén, mintha a szervezet új üzemanyagot kapna – ez testnek és léleknek egyaránt energiát nyújt. A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak, kortól függetlenül, hisz mindenki a saját edzettségi szintjéhez megfelelő opciókat kap a családi tornán.

A Szent László Napokról további részleteket megtalálhatnak a fesztivál honlapján (szentlaszlonapok.ro), illetve Facebook- és Instagram-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában