Ajánló

2023.06.23. 08:20

Családi jóga Csepregi Janka Zsófiával

„Gyere, szállj fel Te is velünk a jógahajóra, és evezzünk együtt a Nyugalom szigetére” – üzeni minden érdeklődőnek Csepregi Janka Zsófia (Csepp Jóga), aki a családi jógára szeretettel várja a 4–12 év közötti gyerekeket és szüleiket, hogy minőségi időt töltsenek egymás társaságában. „A szülők kiléphetnek a szülői szerepkörből, és visszamehetnek újra a gyerekkorba. A jóga a test-lélek-szellem harmóniáját megalkotva gyógyít és egyensúlyt teremt” – vallja a jógaoktató. A Szent László Napok idején megtartott jógaórán mesés, játékos, kalandos formában zajlik a gyakorlás, mely során légző-, egyensúly-, bizalom-, páros és tartásjavító gyakorlatokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Ajánlott a kényelmes viselet, és legyen mindenkinél egy pléd vagy jógamatrac. Helyszín: nagyváradi vár, várkert, keleti kapu. Időpont: június 24., szombat, 10 óra.

A Szent László Napokról további részleteket megtalálhatnak a fesztivál honlapján (szentlaszlonapok.ro), illetve Facebook- és Instagram-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában