Nyitott szívvel

2023.05.07. 19:42

Könyvvásárt tartott a Könyvmentők Egyesülete

A Festum Varadinum programsorozat ideje alatt több alkalommal szervez vásárt a nagyváradi Könyvmentők Egyesülete „Nyitott szívvel – nyitott könyvvel” elnevezéssel.

Fotók: Bota Kriszta

Törő Enikő

Az első ilyen esemény május 7-én, vasárnap zajlott. A szervezők több mint 5000 könyvvel készültek, melyek közül kedvükre válogathattak a látogatók. A vásár során befolyt összeget a könyvudvar, valamint más projektek megvalósítására fordítják a Könyvmentők.

 

Az eseményt ezúttal a Vámház (Evreilor Deportați/Sucevei) utca 55. szám alatt szervezték meg, ugyanitt lesz vásár május 13-án, szombaton 9–19, valamint május 14-én, vasárnap 14–19 óra között. Húsz lej fölötti vásárlás esetén tombolát ajánlottak fel, könyvekhez kapcsolódó nyereményekkel – mint megtudtuk, tombolák a további vásárokon is lesznek. Fontos információ, hogy bankkártyás fizetés is lehetséges. A Vámház utcai helyiség egyébként hétköznaponként is látogatható, 12–20 óra között, már hétfőtől, azaz május 8-tól.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában