Támogatott tartalom

2023.05.31. 10:32

Június 1-jén a mesék életre kelnek a nagyváradi Era Parkban!

A nagyváradi ERA Park kalandokkal teli mesejátékká varázsolja a gyermeknapot! Június 1-jén, 11 és 19 óra között az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központban „a mese valósággá válik”, rengeteg érdekes tevékenység kíséretében.

A rendezvény 11 órakor kezdődik, amikor is a gyerekek a rendezvényterembe hivatalosak a Kukurikú, nagy bojár! című színházi előadásra.

A kupola alatt ugyanakkor egy varázslatos kertet, 12 órától pedig egy gigantikus sakktáblát is felfedezhetnek a gyerekek.

A kicsiknek 12.30-tól lehetőségük nyílik képeket készíteni Hófehérkével és a hét igazi törpével, akik a komplexum ugyanazon a részén fogadják őket.

A „hab a tortán” 15 órától egy tematikus buli lesz hercegekkel és hercegnőkkel a Prietenii Veseliei csapat szervezésében.

A tevékenységek változatosak és interaktívak lesznek, beleértve a kincskeresést, az Adj király, katonát! nevű játékot és a jó modort szórakoztató módon megtanító műhelyfoglalkozást.

Szintén 15 órától lufimodellezésre várják a gyerekeket ugyanabban a varázslatos kertben, az érdeklődők pedig hosszú, színes vagy csillogó copfokat is készíthetnek. És ez még nem minden, mert a szervezők további meglepetésekkel is készülnek!

A bulizók többek között a Leonidastól ajándék csokoládépralinéket, valamint színes lufikat kapnak.

Mint mindig, a részvétel most is ingyenes mindenki számára, ünnepeljünk együtt!

Fizetett hirdetés!

CH19211

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában