Támogatott tartalom

2023.05.25. 15:39

Hivatalosan megnyitották a World MediaTrans logisztikai teherforgalmi központot

A CTPark Nagyvárad Cargo Terminalban található World MediaTrans logisztikai teherforgalmi központ hivatalos megnyitójára 2023. május 24-én, szerdán került sor. Az új központ megnyitásával a World MediaTrans – Temesvár, Kolozsvár, Jászvásár és Bukarest mellett – Nagyváradot is felveszi azon csomópontok közé, amelyeken keresztül integrált logisztikai szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.
A 26 éves tapasztalattal rendelkező World MediaTrans integrált szállítási szolgáltatásokat kínál a légi, tengeri, közúti, vasúti szállítástól kezdve a nemzetközi expressz futárszolgálatokon át a logisz-tikai szolgáltatásokig. A vállalat több mint 170 alkalmazottat foglalkoztat, és 23 helyszínen van jelen a hazai piacon, valamint saját ügynökei és partnerei révén a nemzetközi szállítási piacon.

A nagyváradi logisztikai központ teljes területe 7000 négyzetméter, és 14.000 raklaphelyes raktározási kapacitással rendelkezik, kezdetben 45 helyi alkalmazottal működik. A központ felszerelésébe és berendezésébe eddig több mint 500.000 eurós beruházás történt, beleértve az innovatív, iparág-specifikus moduláris tárolórendszereket is. Az új csomópont összhangban van a vállalat ECG (Economy for Common Good) szabványok megvalósítására irányuló politikájával, ezért az áruk kezeléséhez és szállításához elektromos járműveket vásárol.
„Románia nyugati határán való stratégiai elhelyezkedésének, és mindenekelőtt a helyi közigazgatásnak az üzleti környezet támogatásában való folyamatos részvételének köszönhetően – többek között az ipari parkok következetes fejlesztésével – Nagyvárad a logisztika és a szállítás fontos piacává vált. A város fejlődését a közelmúltban a Forbes Románia által odaítélt Best Cities for Business cím elnyerése is megerősítette. A World MediaTrans 25 éve van jelen Nagyváradon, és ennek a központnak a megnyitása a következő szintet jelenti a vállalat terjeszkedésében, mivel folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek kiváló szolgáltatást nyújtsunk a magas színvonal, a megbízhatóság és az idők során bizonyított hatékonyság révén” – mondta a vállalat alapítója, Gabriel Lungu.
A World MediaTrans Kft. szállítási és logisztikai vállalat, amelyet 1997-ben alapítottak Temesváron, száz százalékban román tőkével. A World MediaTrans 2022-es évi forgalma megközelítette a 30 millió eurót, így az ágazat legdinamikusabban fejlődő húsz romániai vállalata között szerepel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában