Gyász

2023.05.30. 09:05

Gyászhírek, május 30.

Fájó szívvel emlékezünk szeretett halottunkra, MÁJER ÁRPÁD LÁSZLÓRA halálának 16. évfordulóján. Fia, Gergő, felesége, Anna és a gyászoló család. Emléke legyen áldott!

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MÉRAI ÉVA elnökségi tagunknak és családjának, szeretett édesanyja, TANAI MAGDOLNA tagunk elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak! Az Erdélyi Magyar Szövetség nagyváradi munkaközössége.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett anyatársamtól, MAGDIKÁTÓL. Anyatársa, Ibi.

*

Fájdalommal búcsúzunk szeretett nagynéninktől, KISS ILONÁTÓL. Emlékét megőrizzük. Unokahúga és unokaöccse, családjaikkal.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, KISS ILONA (szül. CSUKA) átadta lelkét a Teremtőjének. „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi,/ S nyugalmadat nem zavarja senki./ Életed elszállt, mint a virágillat,/ De emléked ragyog, mint a fényes csillag!” Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Férje, László, lánya, Edina és veje, Szabolcs.

*

Könnyes szemmel, szívünkben mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett testvértől, nagybátytól, DANKÓ ISTVÁNTÓL. Ő már ott van, hol nincs fájdalom, örök álmát őrizze béke és nyugalom. Őt soha el nem felejtő nővére, Klára és családja.

*

„Szerettem volna még élni köztetek,/ De a sors másképp rendelkezett./ Küzdöttem, de már nem lehet,/ Szeretteim, Isten veletek!” Mély fájdalommal, de a feltámadás reményében tudatjuk mindenkivel, akik ismerték és szerették, hogy TELEKI SÁNDOR PÁL, mindenki Pali bácsija, 2023. május 26-án, életének 85. esztendejében elhunyt. Drága halottunk hamvait 2023. május 31-én, 11 órakor a váradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából, a re-formátus egyház szertartása szerint helyezzük örök nyugalomra felesége mellé. Ki mindig fáradott, most pihenni tér. Bánatos fia, menye és három unokája.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk kedves osztálytársunktól, HAVRAN ECSEDI ÁGNESTŐL. Megnyugvást kívánunk a családnak, mély fájdalmában. Az 1962-ben végzett, 2. Számú Középiskolai osztálytársak.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki HAVRÁN GÁBOR kollégánknak és családjának, szeretett édes-anyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak! Az Erdélyi Magyar Szövetség nagyváradi munkaközössége.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, dédnagymamától, IŞTOC MARIÁTÓL, aki 85 éves korában elhunyt. Temetése 2023. május 31-én, szerdán 12 órakor a Steinberger kápolná-ból lesz. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett szomszédunktól, BAN GIZELLÁTÓL. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A szomszédok a Parcul Traian 9–11–13-ból.

*

Fájdalommal búcsúzunk TANAI MAGDITÓL. Barátaid: Irénke, Éva, Zsuzsa.

*

„Ha simogatni tudna a szavam,/ Mint lágy, becéző szellemkezek:/ Szavak virágát hinteném rátok,/ Hogy ne szenvedjetek.” JUHAS MATILDA, GABOR VIORICA, NEGRUȚ NICOLAE, ZALAR LIVIA, BIRTALAN ILEANA, SZŰCS IBOLYA, BEKE MÁRIA, ORBÁN IRMA, NISTORAN GEORGICA, CSATÁRI IBOLYA ÉVA, LOVAS ERZSÉBET, KOVÁCS LAJOS FERENC, MEDVEI BÁLINT, GNANDT KÁROLY, BOZGA SERAFIM, BARNA MARIA, VASILE GHEORGHE, BÁN GIZELLA, PORUMB VIORICA, TÓTH ADÉL, ISTOC MARIA, HAVRAN ÁGNES IRÉN, ȘANDOR FLORICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop temetkezési vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett BÁN GIZELLA életének 77-ik évében elhunyt. Temetése május 30-án, kedden 13 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Édesanyánk fájó szíve megszűnt dobogni. TÓTH ADÉL Pihenése legyen áldott! Emlékét örök hálával megőrizzük! A Lázár család.

*

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,/ Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” (Juhász Gyula) Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága feleség és édesanya, HAVRAN (SZÜL. ECSEDI) ÁGNES IRÉN 2023. május 27-én – hosszú, de türelemmel viselt betegség után –, életének 78-ik évében, házasságának 56-ik évfordulóján visszaadta lelkét Teremtőjének. Búcsúztatása a református egyház szertartása szerint, 2023. május 30-án, 15 órától, a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájánál lesz. Gyászolják férje, Gábor, fiai Gábor és Dódi, menye Emília és mindazok, akik szerették. Drága emléke szívünkben örökké él!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában