Gyász

2023.05.24. 07:14

Gyászhírek, május 24.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy SZŰCS MIKLÓS (nyomdagépész, főművezető) életének 87. évében, 2023. május 10-én elhunyt. Temetése 2023. május 27-én, szombaton 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Szeretettel őrizzük emlékét. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa és keresztapa, SZÉKELY LÁSZLÓ hirtelen elhunyt. Temetése május 25-én, 15 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Gyászolja: lánya, Éva, unokái, keresztfia  és a rokonság.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy SAMAI LÁSZLÓ (volt váradi lakos) Izraelben elhunyt. Emlékét kegyelettel őrzik szerettei, a Samai és a Berman család, váradi és izraeli barátai, volt munkatársai.

*

Kegyelettel emlékezünk halálának 20. évfordulóján szerettünkre, ÖZV. ERDÉLYI GYULÁNÉ szül. CSÁTI ROZÁLIÁRA. Gyászolják: lánya, veje, unokái, dédunokái, keresztlányai, sógora, testvére. Legyen áldott az emléke!

*

Múltak az órák, hónapok, évek és most már 11 éve annak, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, SZALAVETZ GIZELLA örökre lecsukta szerető, gondoskodó szemeit és ölelő tekintetét. Ma is fájdalommal idézzük fel azokat a perceket, és soha nem feledjük. Emléke legyen áldott, pihenése békés! Megemlékező családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett testvérünktől és nagybátyánktól, KINDLE JÓZSEFTŐL, aki 86 évesen elhunyt. Temetése ma, május 24-én, 12 órakor a városi kápolnából. Gyászolja testvére, Éva, unokahúga, Kati  és férje, Gabi.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk szeretett barátnőnktől, HANDZÓ ICUKA tanárnőtől (Székelyhíd). Hiányozni fogsz nagyon, nyugodj békében. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Péli Marika és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, testvér, sógor és nagybácsi, IFJ. SZABÓ KÁLMÁN (ÖCSI) életének 47. évében, súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése május 25-én, 13 órakor a borsi ravatalozóból. „Életed úgy múlt el, mint egy pillanat, De emléked szívünkben örökre megmarad. Szerető szíved pihenni fog a föld alatt, Minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat!” Nyugodj békében, drága lélek! Szeretett családja.

*

A boldog feltámadás reményében búcsúzunk szeretett unokaöcsénktől, IFJ. SZABÓ KÁLMÁNTÓL. Nyugodj békében, drága lélek! A Szilágyi család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk kedves szomszédunktól, ÖCSITŐL. Nyugodj békében! Sanyika, Betty, Fruzsina  és kis barátja, Zalán.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, ORBÁN IRMA életének 84. évében megpihent. Szeretete és emléke örökre szívünkben marad. Temetése május 25-én, csütörtökön 13 órakor a Steinberger kápolnából. Bánatos leánya, Évi, veje, Tibi és unokája, Vicus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában