Felszólítás

2023.05.01. 14:30

Elhagyott autókat azonosítottak be Nagyváradon

A nagyváradi helyi rendőrség az elmúlt csütörtökön három elhagyottnak tűnő gépjárművet azonosított be a város közterületein. A Borsi út 22D szám alatt egy Infiniti márkájú, rendszám nélküli személyautót, az Uzinelor utca 4 szám alatt egy Dacia 1310, szintén rendszám nélküli, a Ion Bogdan utca 33. szám alatt pedig egy Mitsubishi, rendszám nélküli autót azonosítottak. 

 

A helyi rendőrség jegyzőkönyvet és egy felszólítást állított ki mindegyik esetben, utóbbiban arra kérik az autók tulajdonosait, hogy távolítsák el a közterületről a járműveiket. A dokumentumokat elhelyezték az autók szélvédőjén. Abban az esetben, ha a járműveket nem viszik el a törvényes tulajdonosok, azokat a nagyváradi városháza ingatlanosztálya által kezelt Academiei utca 3. szám alatti telephelyre szállítják. További információk a helyi rendőrség Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utca 20. szám alatti székhelyén vagy a 0359/412–551 telefonszámon kaphatók munkanapokon 8–16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában