Méltó zárás

2023.05.16. 14:31

A Sárik Péter Trió és Falusi Mariann zárta a borparti koncertek sorát

Forrás: Facebook/Festum Varadinum

Pikó Stefánia

A Sárik Péter Trió nem is olyan régen a Moszkva Kávézóban koncertezett Nagyváradon, a nagy népszerűségnek örvendő formáció most a 31. Festum Varadinum keretében érkezett el ismét a megyeszékhelyre. A Borpart különleges hangulatához tökéletesen illeszkedő zenei világot képviselő zenekarral ezúttal Falusi Mariann is eljött, aki, túlzás nélkül kijelenthető, fergetes hangulatot teremtett vasárnap este. A Borpart, amely először a 30. Festum Varadinum keretében nyitott meg, és azonnal óriási sikerre tett szert, méltó módon zárulhatott le a kiváló előadóművészek, zenészek fellépésének köszönhetően.

Forrás: Facebook/Festum Varadinum

Bár a hétvégi időjárás egyáltalán nem kedvezett ennek a rendezvénynek, és a vasárnap este is esősen telt, a Borpartot ezúttal is ellepték a szórakozni vágyó nagyváradiak és környékbeliek. A zenészek is mindent beleadtak, az ő kedvüket sem szegte a kellemetlen időjárás. A sikerükről pedig mi sem árulkodhatott volna jobban, mint az, hogy nem egyszer, hanem kétszer is visszahívták a zenészeket a színpadra. A Sárik Péter Trió és Falusi Mariann mind a két alkalommal szívesen visszatértek, és minden alkalommal ismert és kedvelt dalokkal örvendeztették meg a közönséget.

A szórakozás a koncert után sem ért véget, a borokat és egyéb csemegéket kínáló házikók még egy jó ideig nyitva maradtak, és a családok, baráti társaságok sem siettek haza. Többfelől is hallani lehetett a sajnálkozást, amiért ilyen hamar véget ért a Borpart, és mindenki a közelgő majálist emlegette, ahol remélhetőleg ismét találkozhatunk a borparti árusokkal is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában