Állásbörze

2023.05.18. 14:19

Nagy az érdeklődés a Jobson iránt

Fotó: Simona Drimbau

Erdon-összeállítás

A kiadónk által működtetett ingyenes regionális álláskereső portál, a Jobson.ro is jelen van azon a nagyszabású, kétnapos állásbörzén és pályaorientációs rendezvényen, melyet a Bihar Megyei Foglalkoztatási Ügynökség szervez az új sportcsarnokban, a Nagyvárad Arénában.

Fotó: Simona Drimbau

Kiadónk munkatársai csütörtök reggel óta fogadják a helyszínen felállított standnál az érdeklődőket. Simkó Lajos, kiadónk, az Inform Media Press cég humán erőforrás szakértője az első nap tapasztalatairól szólva elmondta, hogy nagyon sokan megfordultak az állásbörzén, már korán reggel sorban állás volt, hogy az emberek be tudjanak jutni a helyszínre.

„Rengeteg diák vett részt ezen a napon. Szervezetten, buszokkal jöttek Bihar megye minden szegletéből. Mi a Jobson-szórólap mellett adtunk az érdeklődőknek Bihari Napló és Jurnal Bihorean napilapokat. Lapjainknak nagy volt a keletje, utólag még kellett hozzanak is a kollégák. Ez jó volt abból a szempontból is, hogy az ide látogatók megismerkedhettek állásközvetítő portálunkkal, és az általa nyújtott lehetőségekkel. Akik eljönnek munkát keresni, azoknak a portál segítséget nyújt abban, hogyan írjanak meg egy önéletrajzot, ezt ingyen el tudják készíteni, ha ellátogatnak erre az oldalra, és tovább is tudják küldeni azoknak a cégeknek, amelyek az oldalunkon regisztrálva vannak. Ez megkönnyíti a kapcsolatteremtést a munkáltatók és a munkavállalók között.”

Fotó: Pap István

Munkatársaink a rendezvény második napján is várnak minden érdeklődőt a Nagyvárad Aréna előterében felállított standnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában