Metropol Group

2023.04.25. 09:22

Váradi rockerek koncerteztek Budapesten

Fotók: Szegedi Éva

Erdon-összeállítás

A Metropol Group idén ünnepli az 55 éves fennállását. Évadnyitó koncertjükre a nagyváradi rockegyüttes, a Stevie Ker kapott meghívást, Budapestre, a Rockmúzeumba.

 

Metropol. A Legenda. Erdélyi rockzene legfelsőbb szinteken. 55 év? De hisz ugyanolyanok. Ahogy öt, tíz, húsz, harminc éve... Ugyanaz a lendület és szenvedély, ugyanaz az elkötelezettség és zene iránti alázat. Bár az alapító tagok közül egyedül Virányi Attila tartja még a frontot, április 22-én, szombaton a Rockmúzeum színpadján a később csatlakozó tagok is mindent megtettek azért, hogy a nosztalgiázó közönséget a hetvenes, nyolcvanas évekbe ringassák vissza. Ez maradéktalanul sikerült: időérzékük megszűnt, a lábuk dobolt, a kezük tapsolt és akár reggelig elhallgatták volna őket... Örömzene volt ez a javából. A minőségi rockzene iránti nyitottság jellemezte a közönség hangulatát a könyvbemutató (Zilahi Csaba és Bálint Csaba: Erdélyi magyaRock: 1970–2010) és a meghívott együttes, a Stevie Ker fellépése alatt is. A Stevie Ker saját dalaik mellett egy, a Metropol előtti tisztelgésként szóló feldolgozásukkal, a Segíts cíművel forrósította be a hangulatot a klasszikusok előtt, a nézőket egyre jobban bevonva az estébe dallamos, fülbemászó rockdalaikkal. A Stevie Ker ezúton is hálásan köszöni a meghívást erre a felejthetetlen estére, remélve a további sikeres együttműködést!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában