Gyász

2023.04.11. 08:05

Gyászhírek, április 11.

„Porszem az ember, viszi a szél,/ Egy csendes tavaszi este életed véget ért./ Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél,/ Itt hagytad azokat, akiket szerettél./ Múlhatnak a napok, telhetnek az évek,/ Mi sosem felejtünk téged!” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. SPALEK SÁNDORRA (Hegyközcsatár), aki már 7 éve nincs közöttünk. „Akinek ajkát elhagyta a hang,/ Gyászold meg te, konduló harang./ Szomorú arca még egyszer ránk tekintett,/ Ölelő karja utolsó búcsút intett./ Nincsenek szavak, amit suttog a szád,/ Ma szomorú, lehajtott fejjel emlékezünk rád./ S tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni,/ Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni./ Addig vagy boldog, míg van, aki szeret,/ Ki a bajban fogja a kezed./ Elfelejteni téged nem lehet,/ De meg kell tanulni élni nélküled./ Az élet csendben megy tovább,/ Nélküled borongós tavasz van/ És nincs többé nyár.” A bánatos család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, FEJES ERZSÉBET (szül. PELÁK) életének 77. évében türelemmel viselt, hosszas betegség után csendesen megpihent. Búcsúztatása ma, 2023. április 11-én, kedden 14 órakor a nagyváradi Steinberger kápolnából, ezt követően a mezőbikácsi temetőben helyezzük örök nyugalomra. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle lánya, Erzsike, unokái: Ádám és Nándor.

*

Fájó szívvel búcsúzunk FEJES ERZSÉBETTŐL, és őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesületének vezetősége és kórusa.

*

Őszintén együttérzünk KOVÁCS ARANKÁVAL és a gyászoló családdal, szerettük, KOVÁCS TIBOR elvesztése miatti fájdalmukban. A Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesületének vezetősége és kórusa.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára és dédnagymamára, SELYEM JANKÁRA (szül. BENEDEK) halálának tizedik évfordulóján. Drága emlékét szívünkben őrizzük! Az örökké bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk LŐRINCZ ERZSÉBETRE (szül. SZAKÁCS, Nagygalambfalván, elhunyt Gyergyóalfaluban), aki 15 éve elhunyt el, mély űrt hagyva maga után. Sírod előtt állunk, talán te is látod,/ Eljöttünk újra, tisztelni téged,/ Szívünkben hordjuk örök emlékedet./ Múlik az idő, de a fájdalom nem csitul,/ Szemünkből a könny naponta kicsordul./ Tudjuk, hogy csodára hiába várunk,/ Nyugodjál békében, szívünkből kívánjuk! Emlékedet örökké megőrizzük. Férje, Imre, fia, Zoltán és élettársa, Margit és fia, Attila.

*

Mérhetetlen fájdalommal és megtört szívvel tudatom, hogy a szeretett élettárs, id. SZILÁGYI VINCE (Csatár) hosszan tartó szenvedés után csendesen elhunyt. „Még élni akartál, oly sok volt még a terved, de Isten szólított, neked menni kellett. Amíg élünk, fájó szívvel gondolunk rád. Élettársad, Piroska és annak családja.

*

„Ne emlékezz rám búsan rokon, jó barát. Ejts néha könnyet, de élj és szeress tovább. Én örökké élek a szívetekben, bennetek, Ember voltam mindig, ezért szeressetek.” Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól és nagyapától, id. SZILÁGYI VINCÉTŐL, aki életének 76-ik évében, türelemmel viselt betegsége után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, április 11-én, kedden 16 órától lesz a hegyközcsatári kápolnától. Pihenésed legyen csendes! Nyugodj békében! Búcsúzik tőle lánya, fia, menye, veje, unokái és családjuk.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ID. HOFFMANN PÁL életének 81. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, április 11-én, 15 órától a borsi ravatalozóból. Nyugodjon békében! Gyászolja felesége, gyermekei, unokái és unokamenyei.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett komámtól, ID. HOFFMANN PÁLTÓL (Bors). Őszinte részvétem a gyászoló családnak. Özvegy Szentmiklósi Piroska és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama, LIBANŢ KATALIN életének 68. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma, április 11-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Könnyes szemmel és mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, CSUHA MARGARETA életének 67. évében, türelemmel viselt betegség után csendesen megpihent, és visszaadta lelkét a Teremtőnek. Temetése 2023. április 12-én, szerdán 12 órakor a nagyváradi Steinberger kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak tőle fiai: Roland, Rudolf és Norbert, menyei, Renáta és Csilla, unokája, Patrik.

*

Őszinte részvétünk a CSUHA családnak, a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Az Albert és Kremsz család.

*

„Velünk lesztek nyáron a virágok illatában,/ Ősszel a levelek sóhajában,/ Télen a didergő fákban, tavasszal a nyíló orgonákban.” POPA ANA, SASCA AURELIA, NAN GHEORGHE, SZILÁGYI KATALIN ÁGNES, KOVÁCS TIBOR, DÉZSI KÁROLY, FEJES ERZSÉBET, TORJOC MARIA TEREZIA, DANILICI MIHÁLY, LIBANT KATALIN SAROLTA, LOVIN LUCIA FLOARE, CSUHA MARGARETA, DULGHERU LIVIA FELICIA, TANC MIRCEA GEORGE, DOBAI ERZSÉBET. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában