Kedves gesztus

2023.03.11. 19:03

Tulipánnal köszöntötték a hölgyeket

Erdon-összeállítás

A több évtizedes hagyománynak megfelelően a margittai RMDSZ-szervezet idén sem feledkezett meg a szebbik nem képviselőiről. Négyszáz szál tulipánt adtak át a hölgyeknek. Alapértelmezett volt a tulipán választása, hiszen most nyílik és egyben a szervezet szimbóluma. Március 8-án a város központjában, a szervezet székháza előtt Demián Zsolt körzeti RMDSZ-elnök/alpolgármester és Árkosi Antal városi elnök minden ott elhaladó hölgynek egy-egy szál tulipánt nyújtott át, korra, nemzetiségre való tekintet nélkül.

 

A hölgyek nagy örömmel fogadták a kedves gesztust. Akik először részesültek az ajándékban meglepődtek, akik már más években is, örömmel tapasztalták, hogy hagyománnyá vált a hölgyek köszöntése. A virágosztók később kiegészültek Demián Zsolt tanácsadójával és Cseke Attila parlamenti irodájának vezetőjével és tulipánosztó körútra indultak a Horváth János Elméleti Líceumba, a városi kórházba és a környékbeli üzletekbe. Ezt követően Magyarkécre is elmentek, köszönteni a „kistestvér” hölgyeit is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában