Sajtókupa

2023.03.22. 14:43

Lövészeti verseny a rendőrség napja alkalmából

ERDON-összeállítás

Immár hagyománnyá vált, hogy a Román Rendőrség Napja alkalmából a Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság pisztolylövészeti versenyt szervez a helyi sajtósok számára. Ezúttal március 22-én került sor a megmérettetésre. Rövid köszöntő után bemutatták a pisztoly használatát, majd mindenki gyakorolhatott egy keveset és kezdődött is a verseny. Előnnyel indultak azok, akik már többször részt vettek a Román Rendőrség Napja alkalmából szervezett sajtókupán, de mindenki jól teljesített.

 

 A versenyen lapunk munkatársa, Törő Enikő is részt vett, aki már második alkalommal indult a sajtókupáért: ezúttal sikerrel járt, a harmadik helyezést érte el. Az első helyet Gal Laura (ebihoreanul.ro), a másodikat pedig Ianoștean Dacian (alesdonline.ro) szerezte meg. Egyébként összesen tizenketten vettek részt a lövészeti versenyen. A részvételi okleveleket és a kupákat Alin Haniș rendőrfőnök nyújtotta át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában