Megmérettetés

2023.03.30. 11:00

Logisztikai verseny döntőjében állt helyt a PKE csapata

Forrás: Facebook/PKE Közgáz

A Partiumi Keresztény Egyetem idén ismét a döntőbe került a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetői Klubjának csapatversenyén. A Fekete sasok vezetőtanára dr. Flórián Gyula docens, a csapat tagjai: Csomos Csilla-Éva, Rozsalyi Emőke, Balla János, Bádon Dávid, Jakab Ferenc-Mózes-Olivér. A csapat már október óta együtt dolgozik a különböző feladványokon, a döntőt megelőzően két fordulón is jelesen szerepelt, melyeket követően a 3. fordulóban, a legjobb tízbe kerülve egy valós logisztikai projekt kidolgozása következett. A döntőbe a projektet vezető vállalat választotta ki az anonim módon leadott dolgozatokat a megvalósíthatóság alapján és csak a legjobb hat csapatot hívták meg a székesfehérvári eseményre. A döntő előtt két nappal egy meglepetésfeladattal készültek a szervezők, melyek megoldása szintén sokat számított a pontozásnál.
A Székesfehérváron megrendezett döntőben Magyarország legjobb egyetemei között mérettetett meg a csapat, melyen kiváló eredménnyel végeztek. Egy színvonalas prezentációban mutatták be angolul a korábban kapott esettanulmány megvalósítását, majd hat ügyességi, kommunikációs és logikai feladatot oldottak meg. Csapatként és egyénenként is több elismerést bezsebelve, próbákon sikeresen túljutva kiemelkedő díjazásban részesültek, valamint lehetőséget kaptak arra, hogy az NLV Junior Klub tagjai legyenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában