Job Expo

2023.03.09. 18:10

Ingyenes állásportált indított a Bihari Napló kiadója

Az új portál elindítására március 10-én, a Nagyvárad Job Expo állásbörze keretében kerül sor.

Erdon-összeállítás

A Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press új termékkel jelentkezik: a JobsOn.ro ingyenes regionális állásportállal.
A JobsOn.ro online toborzási felület mind az elhelyezkedni vágyóknak, mind a munkaerőt kereső cégeknek szól. Bárki ingyenesen regisztrálhat, ha belép a www.jobson.ro oldalra, és kiválasztja az álláskeresői fiók létrehozását. A céges fiók regisztrálása a JobsOn.ro oldalon szintén ingyenes.
A JobsOn.ro egy sor lehetőséget kínál a felhasználóknak: a pályázó kitöltheti önéletrajzát online akár románul, akár angolul, beállíthat egy bizonyos céget a preferenciákhoz, és értesítést kaphat, ha az adott cég állásokat hirdet, de az interjúk előkészítéséről és lebonyolításáról is hírt kaphat.
A JobsOn.ro lehetőséget kínál a vállalatoknak arra is, hogy közvetlenül a jelöltek adatbázisában keressenek olyan önéletrajzokat, amelyek megfelelnek társaság által hirdetett szabad munkahelyek követelményeinek.
A Nagyvárad Job Expo március 10-én, 10–18 óra között lesz megtartva a nagyváradi Era Shopping Park kupolatermében. A rendezvényen a cégek és az álláskeresők egyaránt segítséget kaphatnak az Inform Media Press alkalmazottaitól a felhasználói fiókok létrehozásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában