Táborozás

2023.03.07. 14:04

Idén is szerveznek zenetábort a fiataloknak

Tábor plakát 2023 - 1

A Partiumi Zenetábor, korábban Csomaközi Nyári Zenei Tábor 2015-ben nyitotta meg először kapuit a zenét tanulni vágyó fiatalok előtt. Azóta minden nyáron egy-két turnus erejéig várja a fiatal táborozókat, ezzel a környéken egyedi, egy hetes zenetanulási lehetőséget biztosítva. Idén is megszervezik a zenetábort, sőt ezúttal román nyelven is lehetőség lesz tanulni.

Ezen a nyáron három tábort szerveznek Szatmár megyében: június 25-30. között a Mezőfényi Vadászkastélyban (Fényi Erdő) - magyar nyelvű tábor; július 9-14. között a "Domus Helga Winter" Központban (Erdődhegy) - román nyelvű tábor; valamint július 23-28. között szintén a "Domus Helga Winter" Központban (Erdődhegy) - magyar nyelvű tábor. A táborra 9-25 év közötti gyermekek és fiatalok jelentkezhetnek. Táborozási díj 900 lej. A jelentkezők különböző kedvezményeket vehetnek igénybe. Jelentkezési határidő: május 31, viszont akik március 15-én éjfélig regisztrálnak 100 lejes kedvezményben részesülnek. Jelentkezni a www.hermannmusik.ro honlapon található regisztrációs űrlap kitöltésével és a táborozási szerződés beküldésével lehet. Információk és jelentkezés a következő oldalakon: https://www.hermannmusik.ro/partiumi2023/ (magyar nyelven) https://www.hermannmusik.ro/tabere2023/ (román nyelven).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában