Gyász

2023.03.06. 08:25

Gyászhírek, március 6.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, após és testvér, MIKÓ GYULA 78 éves korában elhunyt. Búcsúzik tőle szerető családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesapától és nagyapától, MARCHIŞ DĂNILĂTÓL, aki 75 évesen rövid, de súlyos betegség után hirtelen elhunyt. Temetése ma 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. Számunkra te nem haltál meg, csak álmodni mentél. Amíg éltél, szerettünk, amíg élünk, nem felejtünk. A jó Isten nyugtasson békében! Gyászoló gyermekei, Tibi és Tomi családjukkal.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett bátyám, MARCHIŞ DĂNILĂ 75 évesen rövid, de súlyos betegség után hirtelen elhunyt. „Ez a gyertya most érted égjen,/ Ki fent laksz már a magas égben./ Ott pihensz, ahol nem fáj semmi,/ Nyugalmadat nem zavarja semmi./ A temető csendje adjon neked örök nyugodalmat,/ Drága emléked szívünkben örökre megmarad.” Utolsó útjára kísérjük ma 13 órakor, a biharpüspöki kápolnából. A jó Isten nyugtassa békében! Búcsúzik tőled szeretett húgod, Irénke és fia, Zoltán.

*

„Melegség járja át a szívem,/ érzem szinte közelségedet./ Lassan becsukom szemem,/ oly jó hinni, itt vagy velem.” ALBERT SANDU MARCEL, JÓNÁS LÁSZLÓ, TIPONUȚ IOAN, SAS LIVIA, TÖRÖK MONICA, ÖRÖSI PIROSKA, CRĂCIUN ANA, MONOSI LORÁND, MAGA IULIANA, DONDONICI NICOLAE MIHĂIȚĂ, DAJNA VASILE (LÁSZLÓ), DIACONU GRIGORIȚA, APREOTESEI GRETY.  Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában