Gyász

2023.03.31. 07:13

Gyászhírek, március 31.

Immár két éve, hogy itt hagyott bennünket a legdrágább feleség, édesanya és anyós, BRINZANIK ROZÁLIA (szül. FORRAI). Emlékét örökké szívünkben őrizzük. Férje, János, fia, Krisztián és menye, Mónika.

*

Csak egy emlék maradt minden,/ Egy gyönyörű emlék,/ Az, hogy itt éltél köztünk és velünk lehettél./ Csak egy vallomást mondok: nagyon szeretlek!/ Itt élsz a szívemben, sohase feledlek. Fájó szívvel emlékezem halálának 2. évfordulóján szeretett páromra, ÉLES ISTVÁNRA. Nyugodj békében, drága lélek, jóságodat és szeretetedet soha nem feledem. A te „Szivid”, Éva.

*

Szívünkben örök szomorúsággal emlékezünk BIHARI SÁNDOR ZSOLTRA (élt 38 évet) halálának 5. évfordulójára. Örökké bánatos Édesanyja, volt élettársa, testvére családjával, keresztszülei, a rokonság, barátok és volt szomszédaik.

*

„Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél,/ Ha hozzánk szólnál és ránk nevetnél./ De sajnos elmentél egy tavaszi napon,/ Örök álmod őrizze béke és nyugalom./ A virág elhervad rövid pár nap alatt,/ De emléked szívünkben örökre megmarad.” Fájó szívvel emlékezünk arra, aki Ember volt, küzdő, tiszta ember,/ Változzék át bár porladó rögökké,/ Az élőkben tovább él mindörökké! KOVÁCS PÉTER ny. alezredes (Belényes) már két éve itt hagytál, nagyon hiányzol, soha nem feledünk el! Nyugodj békében! Feleséged, fiad, menyed és az unokád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában