Gyász

2023.03.28. 08:07

Gyászhírek, március 28.

Megpihent a kéz, mely értünk dolgozott, Megpihent a szív, mely értünk dobogott. Könnyes az út, mely hozzád vezet, Mert tehozzád csak a temetőbe mehetünk, Virágot csak a sírodra vihetünk. De abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, Mert te a jónál is jobbat érdemeltél. Már két éve, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, VARGA ZOLTÁN NICOLAE megpihent. Emléke szívünkben örökre megmarad. Gyászoló felesége, Ilu, gyermekei, Zolika, Andrea, Jani, Öcsi, unokái, Dominik és Viktória.

*

Szomorú szívvel, de szeretetteljes reménységgel emlékezünk a hét évvel ezelőtt elhunyt BOTTYÁN GYULA nyugalmazott református lelkészre. Él szívünkben a fájó reménység: „aki nékem szolgál, engem kövessen, és ahol én vagyok, ott lesz az én szolgám is” (Ján. 12.26). Kegyelettel emlékező szerettei.

*

Őszinte részvétünk a JUREK családnak, osztálytársunk, MOZA GABRIELLA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében! Az 1966-os XI. H osztály.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, BALLO GIZELLA rövid szenvedés után elhunyt. Temetése ma, 2023. március 28-án lesz 15 órától a biharszentjánosi temetőben. A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy egyetlen gyermekem és édesapa, HAMAR ISTVÁN rövid, súlyos szenvedés után március 25-én elhunyt. Temetése március 29-én, déli 12 órakor a városi ravatalozó kápolnájából. Gyászolja édesanyja, fia, Edi és a család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, BAADER MARIANA életének 64. évében csendben megpihent. Temetése csütörtökön, március 30-án, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Pihenése legyen csendes! Gyászolja fia, Árpád és unokája, Vanessa.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, anyára, nagymamára, CSER IRMÁRA (Biharszentjános), akit négy évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel ragadott el tőlünk a halál. „Csendben állok, emlékezem..., Nem halt ő meg, még mindig él – nekem... Messze ment, hol el nem érhetem..., Élete úgy múlt el, mint egy pillanat, De emléke szívemben örökre megmarad.” A bánatos család.

*

PAPP KATALINRA és PAPP MELINDÁRA emlékezünk haláluk 14. évfordulóján. Örökké gondol rátok a Papp család.

*

„Kinek ajkát már nem hagyja el hang, gyászold meg őt, te konduló harang.” A váradi temető néma sírkertjében hat hónapja alussza örök álmát szeretett testvérünk, SZAKÁCS MARGIT (Várad). Ez a gyertya most érted égjen, Ki fent laksz már a magas égben, Ki vigyázol ránk onnan fentről, S lelkünkhöz szólsz a végtelenből. Gyászolják testvérei, Piroska, Jóska  és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában