ISU

2023.03.18. 12:29

Facsemetéket ültetett a katasztrófavédelem

Mintegy kétezer tölgy-, csertölgy- és kőrisfacsemetét ültetett el a Bihar Megyei Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség az Egy erdő a semmiből elnevezésű akció keretében.

Forrás: ISU

Több mint száz katonai tűzoltó csatlakozott aktívan március 18-án, szombaton az Egy erdő a semmiből elnevezésű erdősítési projekthez több tucat önkéntessel együtt. Az akció a Reményt ültetünk országos kezdeményezés része. Kora reggeltől kezdve a nagyváradi 1. és 2. tűzoltóosztag munkatársai, többen családtagjaik kíséretében jelen voltak Váradlesen, ahol ezúttal kapákkal, ásókkal és más célszerszámokkal felfegyverkezve mintegy 2000 tölgy-, cseresznye- és kőriscsemetét ültettek el, ezzel hozzájárulva a környezet védelméhez.

Forrás: ISU

 „Gratulálunk a szervezőcsapatnak, a sok jelenlévő gyermeknek, akik példát mutattak elkötelezettségből, felelősségtudatból és szorgalomból, valamint az összes többi önkéntesnek, akik ma a elültették a reményt. Küldetés sikeresen teljesítve!” - zárul stílszerűen a katasztrófavédelem közleménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában