Nagyvárad, szeretettel

2023.02.01. 10:06

Turistakedvezmények a Nagyváradra látogatóknak

Forrás: Visit Oradea

Ismét számos kedvezménnyel várják a Nagyváradra érkező turistákat március 1-jétől a Nagyvárad, szeretettel (Oradea cu drag) kampány keretén belül. A program negyedik éve fut a Nagyvárad és a Régió Turizmusát Népszerűsítő Egyesület (Visit Oradea) szervezésében, a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal, a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat, a Bihar Megyei Műemlékvédő Egyesület, a városban működő múzeumok és vendéglátóipari egységek partnerségében. Az elmúlt évben, 2022 április 15 – december 31 között a kampányhoz 19 szállásadó partnert, 3013 regisztrált turistát és partnermúzeumok által nyújtott 5262 ingyenes szolgálgatást könyvelhettek el. A kampányon belül azok a turisták, akik Nagyváradon minimum két éjszakát töltenek egy szállásadó helyen, több kedvezményben részesülhetnek. Az idei kampány elindítása alkalmával február 1-jétől a kampány végéig várják azokat a nagyváradi kávézókat, éttermeket, szálláshelyeket, akik csatlakoznának a kampányhoz. Jelentkezni az office@visitoradea.com emailcímen keresztül lehet.
A turistáknak szóló kedvezmények között szerepel a Bihar Megyei Műemlékvédő Egyesület által vezetett turistalátványosságokhoz való ingyenes belépés (a városháza tornya, a Darvas-La Roche ház, a szabadkőművesség múzeuma, neológ zsinagóga, Zsidó Történeti Múzeum), ingyenes belépés a Körösvidéki Múzeumba és a hozzá tartozó múzeumokba; a közszállítási eszközök 24 órás ingyenes használata, kedvezmények a partner-kávézókban és éttermekben. A kedvezményekről bővebben ezen a honlapon lehet tájékozódni, ugyanitt érhető el az az alkalmazás, amellyel a turisták a kedvezményekkel élhetnek. Az idei Nagyvárad, szeretettel kampány március 1 – december 31 között tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában