Farsangi mulatság

2023.02.09. 15:03

Magyarországi sztárok is fellépnek a Partiumi Farsangi Mulatságon

A nagyváradi Armonia Venue rendezvényházban szervezik meg február 17-én, pénteken a Partiumi Farsangi Mulatságot. A 19 órakor kezdődő mulatság sztárvendégei Bódi Csabi, a Dupla KáVé és Köteles Cindy, illetve Sós Fecó.

ERDON-összeállítás

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a rendezvény batyus jellegű. A mulatságról a magyarországi Sláger TV felvételt készít. A főszervezők a Bihar megyei RMDSZ, a Partium Alapítvány és a nagyváradi Kiss Music Band. A térség legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye idén is számos meglepetést tartogat, a helyszín azonban az elmúlt években már kipróbált és messzemenően megfelelő Armonia Venue rendezvényterem marad. Az idei farsangi mulatságon öt kiváló zenekar biztosítja a minőségi szórakozást: a Kiss Music Band, az Amazon-Ász, a Chicago Band, az Euphoria Music Band és a Sláger Boys. Az est sztárvendégei a mulatós zene közkedvelt, méltán népszerű képviselői: Bódi Csabi, a Dupla KáVé és Köteles Cindy, illetve Sós Fecó.

Bódi Csabi Bódi Guszti és Bódi Margó fia, a Sláger TV Party című műsor házigazdája. Tizenhét év zenei múlttal és több ezer koncerttel a háta mögött szórakoztatja közvetlen, temperamentumos és humoros előadásmódjával a publikumot. Zeneszerző és szövegíró, nagyobb slágerei: Ezeknél a cigányoknál buli van, Sexy Lady, Ámore Mio, Szépséges Hercegnő, Gyémántból házat építek, Pálinka, Húszezresből, Szerelmes a nap a holdba.

 

Sós Fecó Debrecenben született, gyermekkora óta a zene „rabja”. Tanulmányai nagy részét a zenére fordította. Kilenc évig játszott zongorán, később a szaxofont választotta, és tanulta még két évig. Eközben édesapjával lakodalmakba járt el muzsikálni, ahol ráérezhetett a mulatós műfajra, majd édesapjától eltanulhatott minden fontosat a színpadi előadással kapcsolatban. 2015-ben testvérével együtt lehetőséget kaptak a Sláger TV-nél arra, hogy megmutathassák magukat. Ekkor már saját szerzeményükkel állhattak a kamerák elé. Azóta is a Sláger TV mulatós csapatát erősítik. Dalaikkal már bejárták majdnem az egész országot. Zenéjükkel vidámságot, jó kedvet és a bennük lévő szeretetüket próbálják átadni a rajongóiknak.

 

A Dupla KáVé & Köteles Cindy formáció garantált szórakozást és igényes mulatást biztosít minden generáció számára. A Dupla KáVé a magyarság szórakoztató zenekara. 2018-ig 17 albumot jelentettek meg, 15 már aranylemez lett, a kiadványok fele platina-, és akad köztük dupla platinalemez is. Köteles Cindy Köteles István lánya és 2016 óta erősíti a csapatot, bár kisgyerekkorától tanult énekelni. Cindy ma már nemcsak énekesnő, hanem dalszerző és szövegíró is. Édesapjával duetteket énekel, mint például a Köszönet a boldog évekért vagy a Kicsit belehalok minden nap, ezenkívül magyaros régi slágereket.
A rendezvényre elővételben Nagyváradon válthatók jegyek, a Bihar megyei RMDSZ székházában, a Fekete Sas-palotában a második emeleten hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10–16, csütörtökön 10–18 óra között. Jegyárak: emelet 49 lej/fő, földszint 59 lej/fő, 12 év alatti gyermekek részére 10 lej/fő (12 éven felülieknek teljes árú jegy vásárlása esedékes).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában