Négylábú szeretet

2023.02.10. 17:00

Ha szombat, akkor örökbefogadás!

Forrás: Adoptii Grivei Oradea/Facebook

Pikó Stefánia

A hétvége közeledtével a megye állatvédői ismét felhívják a figyelmet a nagyváradi Grivei állatmenhely által szervezett nyílt napra, melynek keretében meg lehet látogatni, és örökbe is lehet fogadni egy vagy akár több négylábút. Az érdeklődők február 11-én, szombaton 10 és 12 óra között látogathatnak el a menhely nyílt napjára egy hűséges társ keresésének érdekében. Aki otthont nyújt a Grivei menhely valamely kutyájának, az életet menthet, ugyanis a nagyváradi menhely állatorvosa két-három hét után elaltatja a gazdátlanul maradt kutyákat. Az állatvédők célja a rendszeres felhívásokkal az egyébként egészséges állatok elaltatásának megakadályozása, legalábbis az így elpusztuló állatok számának csökkentése. Örökbefogadásra egyébként minden hétfőn és csütörtökön 10 és 15 óra között is lehetőség van. A menhely a Corneliu Baba utca 19. szám alatt található.
Az ebek közül jó néhányról az Adoptii Grivei Oradea Facebook-oldalon keresztül is tájékozódni lehet, amelyet a menhelytől és az azt működtető Nagyváradi Közterület-fenntartó Vállalatól (ADP) független állatvédők hoztak létre. Itt naponta több kutya egyéni ismertetőjét is közzéteszik igényes fotókkal, esetenként történettel. A menhelyen vannak kis- és nagy testű, fiatal és öreg, illetve keverék- és fajkutyák is. Az önkéntesek amellett, hogy az ismertetőkkel segítenek a döntéshozatalban, minden örökbefogadónak rendelkezésére bocsátanak egy ingyenes találkozót Dacian Ilies profi kutyaidomárral, aki jó tanácsokkal látja el az új gazdikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában