Farsangi mulatság

2023.02.07. 09:57

Az Euphoria Music Band zenekar is fellép a Partiumi Farsangi Mulatságon

BN-összeállítás

A nagyváradi Armonia Venue rendezvényházban szervezik meg február 17-én, pénteken a Partiumi Farsangi Mulatságot. A 19 órakor kezdődő esemény sztárvendégei Bódi Csabi, a Dupla KáVé és Köteles Cindy, illetve Sós Fecó. Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a rendezvény batyus jellegű. A mulatságról a magyarországi Sláger TV felvételt készít. A főszervezők a Bihar megyei RMDSZ, a Partium Alapítvány és a nagyváradi Kiss Music Band. A térség legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye idén is számos meglepetést tartogat, a helyszín azonban az elmúlt években már kipróbált és messzemenően megfelelő Armonia Venue rendezvényterem marad. Az idei farsangi mulatságon öt kiváló zenekar biztosítja a minőségi szórakozást: a Kiss Music Band, az Amazon-Ász, a Chicago Band, az Euphoria Music Band és a Sláger Boys együttes. 
„Az Euphoria Music Band egy sokszínű esküvői zenekar, mely ötvözi a hagyományos lagzis együttes munkabírását egy sokoldalú partyzenekar minőségével, újszerűségével. Jogosan illetik a csapatot olyan szavakkal mint: munkamánia, minőség, fiatalosság, igényre szabás, sokszínűség, szinte minden stílust ötvözve. Az Euphoria élő bizonyítéka annak, hogy egy esküvői színpadon egyszerre elfér nemcsak a csárdás-mulatós műfaj, de a magyar és nemzetközi retrón, illetve az örökzöld melódiákon át napjaink legaktuálisabb slágerei is. A zenekar hétfős felállásában megtalálható a női és férfi vokál, valamint több hangszer is színesíti a produkciókat, mint a gitár, a hegedű és a szaxofon. Tagjai szívbéli elkötelezettséggel és alkotó lelkesedésben égve folyamatosan fejlesztik, képzik magukat, ezért a repertoáruk folyamatosan bővül” – áll a zenekar ismertetőjében.

 

A rendezvényre elővételben már válthatók jegyek Nagyváradon, a Bihar megyei RMDSZ székházában, a Fekete Sas-palotában a második emeleten a következő órarend szerint: hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10–16, csütörtökön 10–18 óra között. Jegyárak: emelet 49 lej/fő, földszint 59 lej/fő, 12 év alatti gyermekek részére 10 lej/fő (12 éven felülieknek teljes árú jegy vásárlása esedékes).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában