Job Expo

2023.02.23. 13:55

A Golde Oradea is részt vesz a Nagyvárad Job Expo állásbörzén

Eddig 22 munkáltató jelezte részvételét az állásbörzén.

ERDON-összeállítás

A Bihar megyei álláskeresőknek lehetőségük nyílik munkahelyet találni a Nagyvárad Job Expo állásbörzén. 

A Golde Oradea egyike az állást kínáló cégeknek. A Golde Oradea a multinacionális CIE Automotive cégcsoport tagja, amely a teljes autóipar vezető beszállítója, alkatrészeket és részegységeket kínál, hétfajta technológiára szakosodva: alumínium, kovácsolás, fém, öntvények, feldolgozás és műanyag, mennyezeti rendszerek.

A CIE Automotive világszinten 110 üzemet és tíz fejlesztési központot működtet, több mint 25.000 alkalmazottat foglalkoztat. A vállalkozás Nagyváradon panorámatetőket gyárt 2015 óta. Jelenleg közel 300 alkalmazottja van.

A Golde Oradea kilenc állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra: nyolc hely termelési operátorok és egy minőségügyi technikus részére. A társaság meghatározatlan időre szóló munkaszerződést, munkahelyi képzést, vonzó bérezést, jelenléti bónuszt, teljesítménybónuszt, utazási költségtérítést vagy üzemanyag-utalványt, 13. fizetést, napi 30 lejes étkezési jegyeket és tiszta, rendezett munkakörnyezetet ajánl. A jelentkezőknek három műszakban kell dolgozniuk. A Golde Oradea a toborzási folyamat részeként gyűjti és feldolgozza az önéletrajzban szereplő személyes adatokat, a GDPR szabályai szerint.

 

A Nagyvárad Job Expo VI. kiadása

Városunk legsikeresebb állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo 2023. március 10-én, pénteken 10–18 óra között várja az érdeklődőket az Era Shopping Park kupolatermében. 

A Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az erdon.ro és bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press által szervezett rendezvény a VI. kiadásához érkezett. Az állásbörze résztvevőit az Inform Media Press sajtótermékei, valamint Facebook-oldalai népszerűsítik. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

A börzén jelen lesznek Bihar megye legjelentősebb munkaadói, amelyek több száz munkahelyet hirdetnek meg. Az ajánlatok különböző területekre vonatkoznak, mint például: autóipar, megújuló energia, kiskereskedelem, vendéglátóipar, asztalosság, mechanika stb. A szakmai gyakorlattal rendelkező személyeket, illetve általános, középiskolai, szakiskolai vagy felsőfokú végzettségű fiatalok jelentkezését egyaránt várják.

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére eddig 22 munkáltató iratkozott fel: Faist Mekatronic, Limtex, FinProm, Golde Oradea, Premagro, Turism Felix, Vernicolor, Prohumans, Connectronics Romania, Hanning Motors, Marvicon, Plexus, DeLonghi, PGS Sofa & Co, H.Essers, Sogefi Suspension Eastern Europe, Green Corp, MogaTech Energy, ClassFurn, Celestica, Congips és Axe Group Romania. A rendezvényről a 0728-116-455 telefonszámon lehet részletes tájékoztatást kapni.

Fotós: Dream Studio Oradea

 

Címkék#job expo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában