Gyász

2023.01.23. 08:08

Gyászhírek, január 23.

Szívemben örökké megmarad MÓZES TERÉZ, Teri néni emléke. Örök álma felett őrködjön a béke és a nyugalom. Őszinte részvétem a Hercz, Mózes és Stern családoknak. Sava Annamária és családja.

*

MĂRCUŢIU JUDIT emlékére, elhalálozása első évfordulója alkalmából (2022.01.22). Szomorú szívvel, könnyes szemekkel gondolunk rád, a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, aki egy éve távozott az élők sorából. Szívünkben örökké megmaradsz! A család.

*

Szomorú szívvel, el nem múló szeretettel emlékezünk drága halottunkra, BERKI STELUŢA ELVIRÁRA (CLONDA) halálának első évfordulóján. Férje, Laci és a család.

*

Ülj le egy percre, gyújts egy gyertyát, gondolj most arra, ki fentről vigyáz reánk. A halállal nem szakad vége, emlékezünk rád, s velünk maradsz örökre. Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, MARJÁN IRÉNKÉRE (Hegyközújlak) halálának 2. évfordulóján. Bánatos férje, lányai, vejei, unokái és dédunokái.

*

Szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, ID. FÁBIÁN JÓZSEFRE, akit 22 éve és FÁBIÁN IRÉNKÉRE, akit 9 éve kísértünk örök nyugalomra. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Lányuk és családja a messzi távolból.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett MIKNA KATALIN-MAGDOLNA életének 66-ik évében, hosszan tartó betegség után csendesen megpihent. Temetése hétfőn, január 23-án, 13 órakor a városi kápolnából. A feltámadás reményében búcsúznak tőle szerettei.

*

„Miért sirattok? Isten arca volt, amely simogatón, hívón rám hajolt. És én mentem, s most fényözönben élek, és nem vagyok más, csupán tisztult lélek.” (Reményik Sándor) BAR AVRAM, BUGLEA IULIA-AUGUSTINA, OPRE BÉLA, MURADIN ERZSÉBET, IONESCU ANA, DUMA AURICA, TÓTH SÁNDOR LÁSZLÓ, HEBLAC ANDREI, IMRE ANA, DANI ELENA, SZILÁGYI GYÖRGY, FILIP FLORICA, MIKNA KATALIN-MAGDOLNA, VATAMAN GHEORGHE, HODIȘAN VIORICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában