Beruházás

2022.12.06. 13:28

Két ajánlat érkezett az új busztelep megtervezésére

Fotó: Claudia Bonchis

ERDON-összeállítás

Két pályázó nyújtott be ajánlatot a december 5-iki határidőig a Nagyváradi Polgármesteri Hivatalhoz az új busztelep megtervezésére, amely az Atelierelor utcáról a 2. számú ipari park területére költözik. A polgármesteri hivatal közleménye szerint a műszaki tervek elkészítésére mintegy 674 ezer lejt irányzott elő a városvezetés áfa nélkül, a két ajánlattevő pedig a HFG Solutions és a Proconsolutions cégekből álló konzorcium, illetve a Smart City Development. A tenderkiírás szerint a nyertes vállalkozás a műszaki terv elkészítése mellett a műszaki felügyeletet is el kell majd lássa az építkezések során.
A közlemény kitér arra, hogy a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) új busztelepe az Eurobusiness II. ipari park területén lesz. Az új helyszínen 8766 négyzetméternyi telket építenek majd be: épül majd egy kétszintes (földszint plusz emelet) adminisztratív központ, egy szintén kétszintes szerelőcsarnok, két különálló védőtető, amelyek alá az autóbuszokat parkolják le, egy töltőállomás és egy portásfülke. A szerelőcsarnokban a különböző javításokat és műszaki ellenőrzéseket lehet majd elvégezni, de a buszokat is itt mossák majd le. A busztelep építésének becsült költségvetése 69.295.440 lej áfa nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában