Támogatott tartalom

2022.12.01. 10:15

Cavi Expo-Fashion Vásár – Nagyváradra érkezik a Mikulás, téli, előállítói áron kapható ruhaneműkkel és lábbelikkel az Antonio Alexe Sportcsarnokba

Azok a nagyváradiak, akik gazdagítani szeretnék téli ruhatárukat, megtehetik ezt, amennyiben meglátogatják a Cavi Expo-Fashion Ruha- és Lábbelivásárt. Az eseményt, amelyre a belépés ingyenes, november 30.–december 4. között szervezik meg, szerdától szombatig 10–19, vasárnap pedig 10–16 óra között. A vásárra látogatók lehetőséget kapnak, hogy a választék révén tetőtől talpig felöltözhessenek: a Cavi Expo-Fashion vásáron gyerek, férfi és női fehérneműk, zoknik, nadrágok, farmernadrágok és melegítők, férfi és női ingek, kardigánok, zakók, kosztümök közül lehet válogatni. Nem hiányoznak a téli szezon ruhaneműi sem: rövid, illetve hosszú bőr- és szőrmekabátok, dzsekik, szőrmék, vízhatlan dzsekik, ugyanakkor lábbelik széles választéka várja a vásárlókat.

Egy külön standot rendeztek be azoknak a termékeknek, ahol többek között az ágyneműk, asztalterítők és konyhai kötények közül lehet válogatni.
Az árak többségében előállítói árak, de erről legjobban a helyszínen győződhetnek meg.
A vásárról nem hiányoznak a világmárkák sem. További részletek: https://www.facebook.com/caviexpofashion

(Fizetett hirdetés, CH 17662)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában