Tisztújítás

2022.11.24. 11:04

Új elnököt választott a PKED

Tisztújító közgyűlést tartott nemrég a Partiumi Keresztény Egyetem Diákszervezete, tájékoztatta lapunkat Jakab Ferenc, a PKED leköszönt elnöke.

Ciucur Losonczi Antonius

Egyetlen jelölt pályázott az elnöki tisztségre, Lázin Botond, aki a menedzsment szak harmadéves hallgatója, illetve elsőéves az európai szociálpolitikák szakon. Bőven megvolt ehhez a támogatói többsége, hiszen több mint 80 százalékos bizalmat élvezett. Az elnökség összetétele is megújult, a testületbe beválasztották Csomós Csillát külügyi alelnöknek (menedzsment harmadév, turisztika harmadév), Danci Evelint gazdasági alelnöknek (vállalkozások fejlesztésének menedzsmentje első év), Csendes Evelint PR és kommunikációs alelnöknek (szociológia másodév), Molnár Dánielt belügyi alelnöknek (szociológia harmadév). Ugyanakkor Misik Dóra lett az irodavezető (turisztika harmadév, menedzsment másodév). A mandátumuk egy évre szól. „Kitartást és jó munkát kívánok az új csapatnak, legyen sikeres és érjen el szép eredményeket”, nyilatkozta a leköszönt elnök.

Szokás szerint a gólyabálon hirdették ki hivatalosan a választások végeredményeit, mely ünnepségen Jakab Ferenc „átadta a stafétabotot” az új vezetésnek. Hét gólyapár versenyzett egymással, a téma A Karib-tenger kalózai voltak. Ennek megfelelően volt elkészítve a díszlet, a pároknak az öltözéke és a játékok (bemutatkozás, kincskeresés és egyéb ügyességi próbák) is ezt tükrözték vissza. A jó hangulatú rendezvény végén Dánél Kunigunda és Lukácsi Boldizsár örülhetett, illetve fogadhatta a gratulációkat, mindketten magánének szakon vannak és természetesen elsőévesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában