Gyerekprogram

2022.11.15. 12:05

Rajzfilmünnep Nagyváradon

Kilencedik alkalommal rendezik meg 2022. november 18–20 között Magyarországon az Országos Rajzfilmünnepet, ehhez az eseményhez idén először Nagyvárad is csatlakozik az Ovisuli Egyesület és partnerei által. Az Országos Rajzfilmünnep Magyarország egyetlen olyan animációfilmes fesztiválja, amely három nap alatt 150-180 helyszínen zajlik egyszerre.
Nagyváradon is szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt az alábbi ingyenes vetítésekre: november 19., szombat 10–12 óra: Játszótársak, 70 perc; Egy kupac kufli, 71 perc; 12–13 óra: Cserebogarak, 40 perc; 13–16 óra: Borka és a varázsruha I., 48 perc; Cipelő cicák, 63 perc. Helyszín: a Gekko Pub KAMÉLEON multifunkcionális terme (Tudor Vladimirescu/Körös utca 40. szám).
A vetítések mellett 10 és 13 óra között a Nagyváradi Művészeti Líceum diákjai Rácz Eliza festészettanárnő vezetésével különböző, a vetített rajzfilmekkel kapcsolatos kézműves foglalkozással, arcfestéssel várnak minden gyermeket. Szervezők: Ovisuli Egyesület, Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet. Partner: Az Országos Rajzfilmünnep csapata, Gekko Pub, Nagyváradi Művészeti Líceum. Támogató: Bethlen Gábor Alap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában