Foglalkozás gyerekeknek

2022.11.20. 18:30

Rajzfilmünnep és kézművesprogramok

Fotó: a szerző felvétele

Törő Enikő

Nagyváradra első alkalommal érkezett el a rajzfilmünnep, a Magyarországon immár kilencedik alkalommal megszervezett Országos Rajzfilmünnephez csatlakozva. A fesztivál egyébként november 18–20. között 150-180 helyszínen zajlott egyszerre. Nagyváradon a Gekko Pub adott helyet a vetítésnek, 10–16 óra között a következő meséket lehetett megnézni: Játszótársak, Egy kupac kufli, Cserebogarak, Borka és a varázsruha I., Cipelő cicák. A nap első felében, 10–13 óra között kézművesség is zajlott a Gekko Pubban, a Nagyváradi Művészeti Líceum diákjai Rácz Eliza festészettanárnő vezetésével különböző foglalkozásokkal várták a gyerekeket. Debreczeni Sándor a Gekko Pub részéről lapunknak elmondta, hogy céljuk további hasonló programokat szervezni gyerekeknek, akár társszervezőként vagy önállóan. 

Szervezők: Ovisuli Egyesület, Bihar megyei RMDSZ Nőszervezete. Partnerek: Országos Rajzfilmünnep csapata, Gekko Pub, Nagyváradi Művészeti Líceum. Támogató: Bethlen Gábor Alap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában