December 8, Csütörtök

Mária névnap

Gyász

2022.11.25. 08:26

Gyászhírek, november 25.

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezem az egy évvel ezelőtti napra, amikor drága férjem, BOROS-KONRÁD PÉTER jóságos szíve megszűnt dobogni. Akik ismerték, tisztelték, szerették, áldozzanak egy percet emlékének. Drága Péter, nyugodj békében! Gyászoló felesége, Kati.

*

Könnyes szemmel, mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett anyukám, SZILÁGYI MAGDOLNA (szül. VELKO) 76 éves korában csendesen elhunyt. Lelkére angyalok vigyázzanak ott fent, az égben! Áldott emléke elkísér egy életen át. Temetése a pusztaújlaki temetőben lesz ma, november 25-én, 13 órától. Nyugodjon békében! Szerető lánya, Heidi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől és nagynénitől, SZILÁGYI MAGDOLNÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes, Isten nyugtassa békében! Gyászolja testvére, Babi, lánya, Zsuzsa és családja.

*

Fájdalommal emlékezünk drága feleségem, TURCSÁNYI ILONA (SZÖKŐCS ILONA) nyugdíjas óvónő halálának 7. évfordulóján. Férje, Ernő, gyermekei, Turcsányi Edda és családja, ifj. Turcsányi Ernő és családja, valamint a rokonok, ismerősök. Gyászoló férje: Turcsányi Ernő.

*

Fájdalommal emlékezünk OROS BÉLÁRA. „Egy szál gyertya, mely lassan végig ég,/ Egy élet, mely percek alatt véget ért./ Itt hagytad azokat, akik szerettek téged,/ Emléked örökre a szívünkbe égett.” Ugyancsak emlékezünk imádott kislányomra, OROS MELINDÁRA, illetve édesapámra, FODOR ISTVÁNRA. Emlékük szívünkben örökre megmarad. Szeretteik.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a ZEMBREA családnak, szerettük, ZEMBREA ALEXANDRU (SANYI) elhunyta miatt. Emléke legyen áldott, nyugodjon békében! A Váradszőllősi Közbirtokosság vezetősége és tagjai.

*

„Ha emlegettek, köztetek leszek,/ Ha imádkoztok, veletek vagyok,/ Ha rám gondoltok, mosolyogjatok,/ Emlékem így áldás lesz rajtatok!” (Reményik Sándor) Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagyapára, apósra, NAGY LAJOSRA, aki ma 6 éve adta vissza nemes lelkét Teremtőjének. Őt soha nem felejtő, szerető Családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 2. évfordulóján PÁSZTAI OTTÓRA. Áldott emlékét szívében őrzi szerető családja. Gyászmisét a lelki üdvéért ma 17 órától ajánlanak fel a Barátok templomában.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett barátunkra, GOMBÁR ISTVÁNRA (PITYU) halálának első évfordulóján. Barátai, Moni, Balázs, Feri.

*

Szívemben örökké tartó fájdalommal emlékezek szeretett édesanyámra, ÖZV. TÖRPE JÁNOSNÉRA (szül. JOÓ ANNA) halálának 5. évfordulóján. A megemlékező gyászmise vasárnap, november 27-én du. 18 órakor a Szent László-templomban lesz megtartva. Nyugodj békében, drága Anyukám, az örök világosság fényeskedjék Neked. Szerető lányod, Ildikó.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető feleség, anya és nagymama, LAKATOS MÁRIA (szül. TÓTH) életének 77. esztendejében elhunyt. Gyászolják: férje, gyermekei és azok családjai, unokája, rokonai, barátai és mindazok, akik szívükben őrzik emlékét.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya és nagymama, BUCIUMAN ETELKA életének 97. évében elhunyt. Temetése november 26-án, szombaton 14 órakor a nagyszántói kápolnából lesz. Búcsúzik tőle lánya, Ilona és unokája, Tünde.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában