Programkínálat

2022.11.20. 18:08

Gondolatok az elengedésről – interaktív foglalkozás

Fotó: Haáz Vince

Erdon-összeállítás

Életünk leghűségesebb útitársai közé tartoznak a kötődések és oldások, a ragaszkodások és elengedések, a megszerzések és az elvesztések. Minden nap tapasztaljuk, hogy semmi nem állandó, hogy a változások sodrásában élünk, akár a természet. Vajon mennyire tudunk önmagunk maradni ebben az állandó változásban? Meglátjuk-e a szépet a néha nagyon lehangoló őszben is? Képesek vagyunk-e hinni a megújulásban? Tudunk-e kötődni új dolgokhoz is, vagy bent ragadunk a múltban? Tudunk-e rugalmasan viszonyulni a nehéz helyzetekhez, akár a reményvesztett megküzdéseinkben is? Korhatárhoz kötött-e az álmodozás, az újabb célok kitűzése, az érzéseink, a jelenünk teljes körű megélése, a félelmeink lecserélése hitre, bizalomra?

Ilyen és hasonló kérdésekre keresik a választ a november 25-én, pénteken 16.30 órától azon az eseményen, melyet közösen rendez az RMDSZ nagyváradi nőszervezete és az unitárius egyház nőszövetsége az unitárius templomban (Gesztenye fasor/ Nicolae Jiga utca 72. szám). Meghívott előadó Nagy Gizella marosvásárhelyi mentálhigiénés szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában