Fotóművészet

2022.11.06. 12:17

Díjátadó gála és albumbemutató

A Varadinum 2022 fotóverseny díjátadójára kerül sor kedd délután a nagyváradi városháza nagytermében, 18 órai kezdettel. A versenyre 43 országból küldtek be 186 fotót. Az elfogadott képeket az esemény alatt kivetítik, a zenei aláfestést Ioana Dascălu, a Nagyváradi Állami Filharmónia tagja biztosítja.

 

A díjátadó után Ovi D. Pop nagyváradi fotóművész bemutatja a harmadik kiadású ,,Az én Nagyváradom” című albumát, melyben nemcsak 2021-ben és 2022-ben készült fotók vannak, hanem a 2000-es évek elején készültek is. Az album egyébként nyáron jelent meg és már meg is lehet vásárolni, azonban hivatalos bemutatót még nem tartottak. Az albumnak három változata van: kemény borítójú, puha borítójú és személyre szabott borítójú – utóbbit megrendelésre készítik. Az eseményt élőben közvetítik Facebookon és Youtube-on. 

Ovi D. Poptól azt is megtudtuk, hogy a Nagyváradi Állami Filharmónia emeleti előcsarnokában november 23-ig a 6. Varadinum Nemzetközi Fotóművészeti Szalon legjobb fotóit lehet megtekinteni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában