Együttlét

2022.11.25. 15:33

Adventikoszorú-készítés a Bonitasban

Erdon-összeállítás

Adventikoszorú-készítést szervezett a Bonitas Speciális Oktatási Központ az advent első vasárnapját megelőző csütörtökön a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány támogatásával. Az iskola pedagógusai és diákjai a szülőkkel közösen gyűltek össze, hogy megalkothassák saját, valamint az osztályuk adventi koszorúját. A családias hangulatú alkalmat Oláh Andrea igazgató nyitotta meg köszöntőjével, amelyben kihangsúlyozta, milyen öröm újra találkozni, néhány nehezebb év után ismét örülni egymásnak, együtt lenni, beszélgetni és közösen készülni a szeretet ünnepére.

 

A karácsonyi dalok és a fenyő illata igazi adventi hangulatot varázsolt az iskolába, igy nem csoda, hogy számtalan szebbnél-szebb remekmű született. A jó hangulatban telt együttlét végén Roland atya a római katolikus egyház részéről megszentelte a koszorúkat, valamint Lukács Attila református lelkipásztor néhány kedves gondolattal és áldással zárta az alkalmat. „Az immár hagyománnyá vált adventikoszorú-készítés csak az első lépése annak, hogy ráhangoljon bennünket Jézus Krisztus születésének megünneplésére, és emlékeztessen az eljövendő második eljövetelére” – fogalmaznak a szervezők a szerkesztőségünkbe eljuttatott tájékoztatóban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában