Egy kör, egy életért!

2022.10.25. 19:12

Jótékonysági rendezvény a fiatal édesanya felépüléséért

Erdon-összeállítás

Az esemény minden biztonsági és jogszabályi előírások betartásával fog zajlani, erről a Black Eagles tagjai mellett a Blue Knights (országos rendőrségben dolgozók motoros klubja) tagok is gondoskodnak. A gyűjtést Denisa Roman, a Black Eagles tagja számára szervezik.

A 28 éves Denisa egy másfél éves fiú édesanyja, kinek a mindennapjai váratlan fordulatot vettek 2022 április 1-jén. Egy átlagos pénteknek tűnő nap rémálommá változott, miközben gyermekét etette, hirtelen rosszul lett, majd korházi ágyban ébredt. Vizsgálatok következtek, majd anélkül, hogy ideje lett volna megérteni, hogy mi is történik valójában, közölték vele, hogy sürgős agyműtéten kell átesnie.

Következett a felépülés és hosszú várakozás, majd kiderült a diagnózis, amit nagyon nehéz megemészteni és elfogadni: glioblastoma (az egyik legagresszívabb formája az agydaganatnak). Annak ellenére, hogy a diagnózis nagyon súlyos, rossz prognózissal, Denisanak esélye van egy németországi kezelésre (dendritikus sejtekkel végzett immunterápia), amely sajnos túl drága ahhoz, hogy önerőből megengedje magának családja.

Mivel ez a kezelés meghaladhatja az 50.000 eurót, ezért minden összeg számít, és esélyt ad az élethez.

Azok számára, akik segíteni szeretnének az alábbi módokon tudnak hozzájárulni Denisa gyógyulásához:

Banca Transilvania- Roman Doboș Denisa

RO20BTRLRONCRT0390669901

BT PAY - 0747806053

Revolut - Roman Petru (férj)

RO36BREL0005523960160100

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában