Fesztivál

2022.10.14. 21:00

Gyermekprogramok is várják a FestiFallra érkezőket

Fotó: Alexandru Nițescu

Gyermekprogramokról is gondoskodtak az október 14–16. között zajló FestiFall őszi fesztivál szervezői. A kézműves foglalkozások és a vásári játékok a Szigligeti Színház mögötti téren találhatóak. Szombaton és vasárnap 13–20 óra között látogathatják a kicsik és nagyobbacska gyermek az itt zajló programokat és tevékenységeket. 

 

A sátrakban helyet kapó foglalkozások ingyenesek, viszont a játékokért, mint például a háromféle körhinta, a mobil játszóház és a bungee trambulin, fizetni kell, mégpedig nem is keveset. Egy-egy 3-5 perces kör 15-20 lejbe kerül egy személynek. Viszont több ingyenes foglalkozás is van, például a gyermekek körében közkedvelt arcfestésért sem kell fizetni, ha valaki kiállja az olykor igen csak hosszú sort. E mellett lehet horgolni, karkötőt csomózni, gyöngyöt fűzni, festeni különböző minták alapján, agyagot díszíteni virágnyomatokkal és festékkel, egy külön sátorban pedig agyagedényeket is lehet festeni, ezeket viszont meg kell vásárolni. 

Fotós:                         Alexandru Nițescu                                                                                                                                                                                                                                       

Pénteken 16 órától nyitott meg a fesztivál és ezzel egy időben a gyermekprogramok is, ekkor még gyér volt az érdeklődés, többen inkább a kézművessátorban tevékenykedtek, viszont volt olyan program, amit még csak akkor készítettek elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában