Kinevezés

2022.09.30. 11:42

Új vezető a Visit Oradeanál

BN-összeállítás

Új vezetője van a Visit Oradea (APTOR) Egyesületnek: a szeptember 27-i közgyűlésen hagyták jóvá Alexandru Chira vezérigazgatói kinevezését a 2022–2026-os időszakra. Alexandru Chira 2019 óta tagja a Visit Oradea csapatának, és az egyesület által szervezett számos jelentős projekt kezdeményezője. „Szeretném folytatni a meglévő fontos projekteket, amelyeket a nagyváradi lakosok és a turisták egyaránt nagyra értékelnek, de új irányokat is szeretnék kidolgozni” – nyilatkozta Alexandru Chira. A vezetői váltásra azért volt szükség, mivel Alina Toie távozott a vezérigazgatói posztról. „Szeretnék köszönetet mondani mind az intézményeknek, mind azoknak a partnereknek, akikkel az elmúlt évben volt szerencsém együttműködni. Végül, de nem utolsó sorban, köszönöm a Visit Oradea csapatának, akikkel sikeres projekteket dolgoztunk ki és valósítottunk meg. Azért döntöttem úgy, hogy lemondok pozíciómról, mert személyes projektekben szeretnék részt venni. Sok sikert kívánok az Alexandru által vezetett csapatnak a jövőben!” – fogalmazott Alina Toie.

Az év elejétől a vezetőváltásról szóló közlemény kiadásáig a Visit Oradea 23 rendezvényt szervezett és 40 esemény társzervezője volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában