Programváltozás

2022.09.29. 12:13

Muzsikál az erdő a hétvégén

Ismét megszervezik nálunk is a Muzsikál az erdő elnevezésű rendezvényt. Október 2-án, vasárnap 11 órától a betfiai erdőbe várnak mindenkit azzal a céllal, hogy a környezettudatosabb, a fenntarthatóbb életvitel irányába fordítsák a résztvevőket a természetes környezet, a zene, a művészet erejével. A rendezvény 11 órakor a helyi termékek bemutatójával kezdődik, illetve gyermekprogramokkal (népi kézműves-foglalkozás gyerekeknek, Bábika Játszóház, Játsszunk együtt- a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület interaktív standja). 

 

Az erdő és a víz kapcsolatáról szóló interaktív játékba lehet bekapcsolódni, és lesz erdőterápia, kiscsoportos családi élményprogram, hagyományőrző íjászbemutató a Pusztai Farkasok Ordas nemzetséggel, valamint környezetvédelmi kézműves műhely gyerekeknek az Eco-Mountain Transylvania Egyesület közreműködésével. 11.30 órától lacikonyha működik a parkolóban, 12 órától pedig erdei séta indul, melynek témája az erdei életközösség és a fenntartható erdőgazdálkodás. A már hagyományosnak tekinthető helyszínen, a csodabogyós erdő egyik tisztásán 13 órakor kezdődnek a koncertek. Fellép a Nagyváradi Állami Filharmónia kamarazenekara, a Művészeti Líceum magyar tagozatának kórusa, illetve diákjai. 15 órától a MárTones zenekar, 16 órától a temesvári Bokréta Néptánc- és Citera Együttes, 16.30 órától Csík János és a Mezzo. A helyszínre utazásról mindenki maga kell gondoskodjon, tudtuk meg a szervezőktől.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában