Közlemény

2022.09.26. 13:07

Kutatók éjszakája a Nagyváradi Egyetemen

Idén is megrendezik a Kutatók éjszakáját a Nagyváradi Állami Egyetemen: a tudományok iránt érdeklődő közönséget szeptember 30-án, pénteken 17–22 óra között várják az egyetem kampuszához tartozó sportcsarnokban.
„A Nagyváradi Egyetem számos tudományos és ismeretterjesztői tevékenységgel várja a széleskörű közönséget. Mindannyiunkban ott a kíváncsiság, és mindaddig, amíg kérdések léteznek, a tudomány folytatja a válaszadást. A 2022-es Európai Kutatók Éjszakája az innovációnak szentelt rendezvény, melyen keresztül a tudomány mindenki számára elérhetővé válik, a fiatalok pedig olyan tudományos kísérletekben vehetnek részt, amelyek ötvözik az oktatást a szórakozással, a közönség a kiállításokban, előadásokban, játékokban és versenyekbe aktív szerepet kapnak” - áll a szervezők közleményében. Ugyancsak szeptember 30-án, 15–17 óra között a rendezvény partnerintézménye, a Körösvidéki Múzeum ingyenes belépést biztosít Rulikowsky (Armatei Române) utcai székhelyére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában