December 1, Csütörtök

Elza névnap

Határidő

2022.09.07. 14:00

Helyi adók és illetékek befizetése Váradon

Fotós: Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

Tekintettel arra, hogy közeledik a második félévre vonatkozó helyi adók és illetékek befizetésének határideje, a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közleményében kéri fel a lakosságot, hogy időben fizessék ki kötelezettségeiket, hiszen szeptember 30-a után késedelmi díjat is kell fizessenek. A késedelmi díj a határidő után még ki nem fizetett összeg egy százaléka, amit minden hónapra vagy hónaprészre számolnak fel, mindaddig, amíg nem egyenlítik ki az egész hátralékot. Az ingatlanok, a földterületek és a gépjárművek után fizetendő adót és illetéket nem csak a városháza ügyintéző pontjainál lehet kifizetni, hanem online is, továbbá a román posta és a CEC bank egységeinél, valamint a váradi kincstárban utalással is. Interneten keresztül a városháza honlapján (www.oradea.ro, Ghiseul Online), a www.ghiseul.ro honlapon, valamint a MobilePay alkalmazáson keresztül lehet fizetni. Készpénzzel és bankkártyával fizethetünk az 1., a 2., a 3., a 7., a 9. és a 10. számú postahivatalokban, valamint tíz CEC bankfiókban, amelyek a Gojdu téren, a Szőllős (Seleuşului) utca 40. szám, a Fő (Republicii) utca 27. szám, a Ghillányi (Dimitrie Cantemir) út – C43 tömbház alatt, a Lăpuşului 32/B szám, a Fürdői (Nufărului) utca, 73. szám, a Vitéz (Decebal) utca 21. szám, a Püspöki (Ştefan Cel Mare) út, D21-es tömbház alatt, a Transilvaniei 23. szám, valamint a Téglavető (Dacia) út 108. szám alatt találhatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában