Boldog, szép napok

2022.09.23. 07:02

Generációkon átívelő lendület a Hajdúhéten

Fotók: Nótáros Melinda

Sajtóanyag

A múlt, a jelen és a jövő találkozott az elmúlt hétvégén Nagyszalontán, és remekül mulatott! A Hajdúk tere ezúttal nem vásározókkal telt meg, hanem szórakozni vágyó közönséggel. A múlt hagyományait a Kolbászfesztivál elevenítette fel, a jelen zenéjét a Szalonta Sound adta, a jövő generáció pedig ott táncolt a szüleivel, annak biztató jeleként, hogy lesz Nagyszalontán magyar virtus, évtizedek múlva is.

 

Kisgyermekként vettek részt a Hajdúhét legelső rendezvényein azok, akik idén, húsz évvel később, gyermekeikkel érkeztek a Hajdúk terére, hogy tovább adják a közös szórakozás hagyományát. A Szalonta Saund estéjén diszkóteremmé változott a vásárcsarnok, s a villózó fények alatt több százan tomboltak, szórakoztak. A keverőpultnál Dj SzépLuky, Dr. Mokán, Bárány Attila, Dj Zozó és Higgins váltotta egymást, remek hangulatot biztosítva a koktélozó társaságnak. 

 

Másnap, a kolbászfesztiválon harminc csapat állt rajthoz, ez azt jelenti, hogy több százan szorgoskodtak azon, hogy az asztalok dísze, a kolbász íze, a pálinka zamata, a bemutatkozó versek ríme tökéletes legyen. A „szurkolótábor”, több ezer ember önfeledten szórakozott a látnivalókon, együtt járta a körcsárdást a néptáncosokkal, tapsolt a fellépő fiataloknak, fotózkodott a jelenkor sztárjával, Curtissel, mulatott a West Hotel együttessel, és együtt énekelte Nagy Feróval a jól ismert slágereket. Idén ezek voltak az igazán boldog, szép napok. Hajdúhét: örökzöld sztárok és mai csillagok, ízek és dallamok, generációkon átívelő lendület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában