Job Expó

2022.09.29. 08:00

A PGS Sofa & Co és a Strabag is eljön a Nagyvárad Job Expo állásbörzére

Több mint 1100 munkahelyet kínálnak az érdeklődőknek a 2022. október 7-én, pénteken, az Era Parkban megrendezendő állásbörzén.

A PGS Sofa & Co az állásbörze előző kiadásain is szerepelt

BN-összeállítás

Nem kevesebb mint 31 munkáltató lesz jelen az állásbörzén, amelyet 2022. október 7-én, pénteken 10–18 óra között, az Era Shopping Park kupolája alatt tartanak meg. A munkáltatók több mint 1100 állást, több tucat szakmai képzést és minősítési tanfolyamot tesznek elérhetővé az érdeklődők számára különböző területeken: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, mechanika stb.

PGS Sofa & Co

A PGS Sofa & Co kárpitozott bútorok gyártásával foglalkozó társaság, több mint 1300 alkalmazottat foglalkoztat négy romániai munkapontján (Nagyvárad, Bihar, Nagysármás és Szilágynagyfalu).

„Modern és folyamatosan fejlesztett termékeinket a minőségi szabványok szem előtt tartásával tervezzük és gyártjuk, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek Európában és szerte a világon” – közölték a társaság képviselői.

Romániában több mint 20 évi jelenlét alatt, a PGS folyamatosan befektetett a hozzáértési szint növelésébe és a termelési folyamatok fejlesztésébe, ezzel is előnyben részesítve a teljesítményt az üzleti élet minden területén. „A P3G csoport, amelynek tagjai vagyunk, 2022-ben egyesítette ipari erőforrásait és tehetségét az ALSAPAN-nal, megalkotva az ALPAGROUP-ot, így minden feltétel adva van ahhoz, hogy kreatívabbak, produktívabbak és innovatívabbak legyünk”, mondják a PGS Sofa & Co képviselői.

A társaság 75 állásajánlattal jelentkezik a Nagyvárad Job Expón, ebből nyolc munkakör felsőfokú végzettségűeknek szól: egy export-menedzser, egy automatizálási mérnök, két kezdő toborzó, két operatív irányító és két iparosítási projektmenedzser. További 67 állás általános és középfokú tanulmányokkal rendelkezőknek van fenntartva: egy burkolattechnikus, egy minőségügyi technikus, egy szerelő, egy villanyszerelő, egy recepciós, egy rakománykezelő, négy asztalos, hét forgácslap/szivacsvágógép-kezelő és 50 termelési operátor. 

 

Strabag

A cég 10 épületasztalost és 10 vasbetonszerelőt alkalmaz. A jelentkezőknek minimum 10 osztállyal kell rendelkezniük. A cég szállást, étkezési jegyeket és ingyenes szállítást biztosít. 

A Strabag SE egy technológiai alapon működő európai építőipari szolgáltató csoport, amely vezető szerepet tölt be az innováció és a pénzügyi stabilitás terén. A Strabag szolgáltatásai az építőipar minden ágazatára kiterjednek, és felölelik a teljes építőipari értékláncot – a tervezéstől a kivitelezésig, az építéstől az ingatlan-karbantartási szolgáltatásokig, valamint az üzemeltetéstől a bontásig. 

A Strabag épületasztalosokat és vasbetonszerelőket keres

„A legkülönbözőbb tevékenységi területeket felölelő speciális szolgáltatásokkal garantáljuk a projektek biztonságos körülmények között, a legújabb technológiával való megvalósítását, értéket teremtve ügyfeleink számára. Felelősséget vállalunk azért, hogy a megfelelő helyen és időben összehozzuk az embereket, anyagokat és gépeket, hogy a legbonyolultabb építési projekteket is időben, a legjobb minőségben és a legjobb áron fejezzük be. A legjelentősebb építőipari cégek élén állunk Ausztria, Németország, Románia, Magyarország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Lengyelország és Horvátország területén” – hangsúlyozzák a Strabag képviselői.

A Strabag 1991 óta tevékenykedik a román piacon, 1994 óta Bukarestben van a székhelye, jelenleg pedig Románia minden fontos régiójában van fiókvállalata.

A STRABAG márkán kívül a csoport Romániában ARL, BHG, MINERAL, BITUNOVA, SAT, STRABAG Facility Management, TPA és ZÜBLIN néven működik. 

A szolgáltatások az építőipar minden területére kiterjednek, és lefedik a teljes építőipari értékláncot.

„Célunk, hogy Európa vezető építőipari szolgáltatójává váljunk. E cél elérése érdekében arra törekszünk, hogy a legjobb ajánlattevők legyünk, és a legjobb áron biztosítsunk minőséget”, mondják a Strabag képviselői.

 

Az V. kiadás

A Nagyvárad Job Expo állásbörze az V. kiadásához érkezett. Az eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Mostanáig 31 munkáltató jelentette be részvételét az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania, Sykes Romania, Metro Cash & Carry Romania, MogaTech és Lugera &Makler. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában