Támogatott tartalom

2022.09.29. 12:20

23 évi tapasztalat a legjobb minőségű kútfúrások területén – Kulcsar Foraj!

„Kiváló minőség alacsony árakon” – ezt a jeligét követi a cég vezetősége.

A kútfúrás nem éppen egyszerű működési terület és nem végezheti akárki, akármilyen feltételek mellett. Akik ilyen szolgáltatásokat végeznek, kellő tapasztalattal kell rendelkezniük, hogy garantálják a munkálat és a napi fogyasztású ivóvíz megfelelő minőségét. Mielőtt munkához látnak, a szolgáltatóknak hidrológiai, geológiai, geomorfológiai és hidrogeológiai vizsgálatokat kell végezniük.

Arra törekszünk, hogy a homok- és kavicsrétegek közül begyűjtsük a vízforrásokat, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk ügyfeleinknek. Ezt az elvet támogatja az a mondás is, mely szerint az a legtisztább víz, mely hét kőzetrétegen keresztül folyik át. Egy kút akár 25 évig is működhet, ha megfelelően van használva és rendben tartva. Nem megfelelően használt vagy automatizált szivattyú használata homoklerakódásokhoz, a fúrat eltömítéséhez vezethet, amelyet homokmentesítéssel kell orvosolni.

A Kulcsar Foraj a legelismertebb társaság ezen a téren, Bihar megyében és országszerte egyaránt. A több mint 23 évi tapasztalat és a korszerű berendezések alátámasztják mindezt.

A Kulcsar Foraj ajánlata:

– a vízforrás teljes kivitelezése, amely a következőkből áll: kútfúrás, előregyártott betonelemből készült biztonsági tároló betonfedéllel és vasajtóval ellátva, hidrofor, ennek felszerelése a szükséges alkatrészekkel, úgymint szűrő, szelep stb.

– vízellátó fúrások

– csőfúrások

– fúrások hőszivattyúkhoz

– ellenőrző fúratok

– technológiai fúrás hőszivattyúkhoz

– hidrogeológiai fúrások

– víztelenítés

– homoktalanítás és a fúratok tisztán tartása

3 év garancia!

 

Megvalósult projektjeink:

Szállodák: Nevis Hotel, Ramada Hotel, Silver Hotel, Lan Hotel.

Gépkocsi-forgalmazók: Opel, BMW, Toyota, Ford, Hyundai, Citroen, Mercedes, Skoda.

Kereskedelmi központok: PIC, Auchan, Praktiker, Kaufland, Bricostore, Lotus Market, ERA Park, Oradea Shopping City, Nagyváradi Plaza, Őssi Kaufland, Őssi Lidl, Real 2, Aurora (Lotus 2).

Társaságok: RCS & RDS, Plexus, Eberspacher, Faist Mekatronic, Faist Metalworking, Faist Light Metals, Inteva, Mobila Ada, Nidec, Master, Cecconi, Centrum, Celestica, Arnos, Challenge Electric, Hessers, Black Sea, VPK Packacing, Cridem, Proges, Romtrailer Service, Jasz Plaszt, Tiger Amira, Trade Center, PGS Biharia, CAP Vioral.

Benzinkutak: Mol, Rompetrol, Lukoil, Sokar, SMART Diesel.

Autómosók

Állatkert

Újpalotai Nutrientul

Városnegyedek: Forvilla, Europa, Luceafarul, Őssi ARED, Prima Casa Nufarul, Beverly Hills, Riviera, Vienna Insurance.

Részletek a 0722-220-012 vagy a 0359/444-188 telefonszámokon.

 

Fizetett hirdetés!

CH 15969

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában