Programajánló

2022.08.16. 09:00

IV. Szent István-napi zenei ünnepség Siterben

BN-összeállítás

A Siteri Református Egyházközség és a Partiumi Magyar Művelődési Céh 2018-ban közösen arra vállalkozott, hogy minden évben, Szent István napján, zenei ünnepséget szervez a siteri Árpád-kori templomban.

Idén, augusztus 20-án, szombaton este 7 órától, „Mondj szívem dalt…” címmel Szvorák Katalin Kossuth- és Liszt-díjas népdalénekes koncertje lesz hallható a siteri templom falai között. Ezt követően, 18 órától az érdeklődők az Élesdi Művésztelep alkotóinak munkáit tekinthetik meg. Az ünnepséget a Balázs Elemér Group „Király a dzsesszben” című szabadtéri produkciója zárja, közreműködnek Andrejszki Judit és Mizsei Zoltán énekművészek.

A Yanka Winery jóvoltából felállított borsátor mellett a koncertet követően finomságok várják a vendégeket. A belépőjegy ára jelképesen 20 lej. Adományokat a következő évi zenei ünnepség szervezésére köszönettel elfogadnak a szervezők.

A mostani alkalomra a szervezők buszjáratot biztosítanak Nagyváradról, mely a vasútállomástól indul. Egy oda-vissza út 20 lejbe kerül. Jelentkezni a +40-740-133-013 telefonszámon lehet. Az esemény kiemelt támogatói a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., valamint a Nemzeti Kulturális Alap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában