Gyász

2022.08.05. 06:55

Gyászhírek, augusztus 5.

Halálának 4-ik évfordulóján emlékezünk a legdrágább édesapára, MIKÓ ISTVÁNRA, aki életének 85-ik évében végleg megpihent. Drága emlékét soha nem feledjük, lánya és veje. Nyugodjon békében!

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, KOVÁCS MARGITRA (Margitta). Már négy éve, hogy hiányod szívünkben ilyen nagy fájdalom. „Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat.” Nyugodj békében! Örökké bánatos lánya, Emese.

*

Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a drága édesapára és férjre, GUG PALIRA. Nyugodj békében, drága lélek! Hisz szeretetünk elkísér a síron túl is! Szerető fiad, Laci, özvegyed, Marika, unokahúgod, Zsuzsika.

*

Szomorúan értesítünk mindenkit, hogy 81 éves korában elhunyt ID. NAGY BÉLA (volt szalárdi matematikatanár). A gyászszertartásra 2022. augusztus 7-én, vasárnap 14 órakor kerül sor a szalárdi református temető ravatalozójában. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagytatára és a dédnagytatára, SZŰCS KÁROLYRA halálának 23. évfordulóján. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, a szívünkben örök a fájdalom és a szeretet, Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem a hat hónapja elhunyt, drága jó férjemre, SZŰCS GYULÁRA. „Égi Atyám, halld meg imám, fájdalmamban adj erőt!” 50 évet töltöttünk együtt, volt jó s rossz egyaránt, de egy percre se feledtük el soha, hogy nagyon szeressük egymást. A te vigasztalhatatlan feleséged, Margit.

*

Szeretettel emlékezik családja BERNÁT ANNA MÁRIÁRA. Addig voltam boldog, míg itt voltál velem, Mellettem voltál, és fogtad a kezem. Három éve elmentél, itt hagytál engem. Telnek a napok, múlnak az évek, És nem tudlak elfelejteni soha téged. Szerető férje, lánya, fia, veje, menye, unokái és dédunokája.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, férj, édesapa, após, nagyapa, barát, SARKADI MIHÁLY életének 72. évében elhunyt. Temetése ma, augusztus 5-én, 12 órakor a Rulikowski temetőben. Gyászoló családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a drága édesapára, KASZTA ANDRÁSRA halálának 40. évfordulóján. Emléke legyen áldott! Szerető családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára és dédnagymamára, SZILÁGYI ILONÁRA (szül. PEREI, Szentjános), akinek jóságos szíve ma 6 hónapja megszűnt dobogni. „Pihen a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott! Szívedben nem volt más, csak szeretet, Mindent megadtál, amit csak lehetett. Hosszú útra mentél, mindenkitől távol, Csak mi tudjuk, mennyire hiányzol, Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben örök fájdalom és szeretet.” Örökké bánatos családja, férje, Lajos, gyermekei, Irén, Ica, Lajos, Géza, menye, unokái és dédunokái.

*

„A gyász nem múlik el. Nem múlik el, csak körbenövi az élet....” Emlékezünk a drága szülőkre, nagyszülőkre, dédszülőkre, NÁNÁSI LAJOSRA, aki 40. éve távozott el az élők soraiból és NÁNÁSI IRÉNRE, aki 10. éve örökre itt hagyott bennünket. Emlékeikből fakadjon áldás. Szeretteik.

*

Szomorú és fájdalmas 17 év telt el azóta, hogy elveszítettük egyetlen gyermekünket, BALÁZSI ISTVÁN ZSOLTOT (Fugyi), aki 24 évesen adta vissza lelkét Teremtőjének. „Angyalok jöttek és karon fogtak, a fényesség útjára kalauzoltak, S Te mentél, életem, szótlanul, némán, Követted őket az örökkévalóság útján. Hiába fogtuk, szorítottuk kezed, Harcoltunk ellene, de csak Isten volt veled. Beléptél a kapun Isten hajlékába, Légy vidám ott is fenn, a mennyországban. Hulló könnyeinkkel őrizzük sírodat, Áldja meg az Isten porladó hamvadat!” Örökké bánatos édesanya és nevelőapja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, DUDÁS ILONA (IRMA, született BRUNCSÁK) életének 76. évében, hosszan tartó betegség után megpihent. Temetése ma, augusztus 5-én, 16.30-kor a hegyköztótteleki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

„Emlékek varázsa melegíti lelkem, Szívemben érzem... soha nem felejtem. Álmok, emlékek, kedves szavak, Ez minden, ami a múltból megmaradt. Tátongó űr lelkemben a hiány, Néha kicsit csendesül, de örökké fáj.” NAGY MÁRTON (volt püspöki lakos) már két éve nincs közöttünk. Örök álmodat őrizze béke és nyugalom! Szívemben örökké élni fogsz! Nyugodj békében! Gyászolja bánatos felesége, Ibolya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában